HAOS IN CENTRUL ORASULUI DUPA CE UN SOFER BEAT SI DROGAT A SEMANAT PANICA CU BMW-UL

UPDATE: Unul dintre tineri s-a întors la locul accidentului. La urcarea în duba poliției, tânărul ar fi opus rezistență. Se pare că cel puțin o persoană implicată se află sub influența băuturilor alcoolice și/sau a stupefiantelor. Tânărul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Buzău pentru probe de sânge.

STIRE INITIALA: Un tânăr aflat la volanul unui BMW a făcut ravagii în centrul orașului, după ce a scăpat mașina de sub control și s-a înfipt într-un semafor. Surse din teren transmit că șoferul și pasagerul ar fi fugit de la locul accidentului.

Tânărul, originar din Săhăteni, și-a petrecut seara la Bistro, alături de un prieten. La plecare, tânărul s-a urcat în mașină și a pornit în trombă către centrul municipiului Buzău, pe strada Bistriței.

Ajuns în zona intersecției cu strada Ion Băieșu (Școala Nr. 5), șoferul a pierdut controlul bolidului și s-a înfipt într-un semafor, la doi pași de trecerea de pietoni. Văzând grozăvia, șoferul și pasagerul au hotărât că e mai bine să o șteargă de la locul accidentului.

Pompierii au ajuns în scurt timp la fața locului, deoarece exista riscul izbucnirii unui incendiu.

Din fericire, nu există victime, însă mașina – un BMW seria 5 – este făcută praf. @ReporterBuzoian

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. Bai săracilor cu știrea voastră de căcat de ce publicați știri false, și scoate vorbe ca era drogat șoferu săracilor, era pur și simplu un pic băut nicidecum sub influenta drogurilor, nu mai scormoniti știri de căcat și false, interesați-vă mai întâi înainte sa publicați o stire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.