“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATEȘTIRI BUZAU

HAOS IN CENTRUL ORASULUI DUPA CE UN SOFER BEAT SI DROGAT A SEMANAT PANICA CU BMW-UL

hasx

UPDATE: Unul dintre tineri s-a întors la locul accidentului. La urcarea în duba poliției, tânărul ar fi opus rezistență. Se pare că cel puțin o persoană implicată se află sub influența băuturilor alcoolice și/sau a stupefiantelor. Tânărul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Buzău pentru probe de sânge.

STIRE INITIALA: Un tânăr aflat la volanul unui BMW a făcut ravagii în centrul orașului, după ce a scăpat mașina de sub control și s-a înfipt într-un semafor. Surse din teren transmit că șoferul și pasagerul ar fi fugit de la locul accidentului.

Tânărul, originar din Săhăteni, și-a petrecut seara la Bistro, alături de un prieten. La plecare, tânărul s-a urcat în mașină și a pornit în trombă către centrul municipiului Buzău, pe strada Bistriței.

Ajuns în zona intersecției cu strada Ion Băieșu (Școala Nr. 5), șoferul a pierdut controlul bolidului și s-a înfipt într-un semafor, la doi pași de trecerea de pietoni. Văzând grozăvia, șoferul și pasagerul au hotărât că e mai bine să o șteargă de la locul accidentului.

Pompierii au ajuns în scurt timp la fața locului, deoarece exista riscul izbucnirii unui incendiu.

Din fericire, nu există victime, însă mașina – un BMW seria 5 – este făcută praf. @ReporterBuzoian

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Bai săracilor cu știrea voastră de căcat de ce publicați știri false, și scoate vorbe ca era drogat șoferu săracilor, era pur și simplu un pic băut nicidecum sub influenta drogurilor, nu mai scormoniti știri de căcat și false, interesați-vă mai întâi înainte sa publicați o stire

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.