„HAOLEOOOO!!!!!” …POLITIA LOCALA A PUS GAND RAU TIGANILOR

tigani-scormonitori

Din dorinţa de a păstra oraşul curat, dar şi pentru depistarea tiganilor care fac mizerie, poliţiştii locali au demarat o acţiune amplă la nivelul municipiului Buzău. Sunt vizate, în special, platformele de gunoi, dar şi zonele mărginaşe ale oraşului unde se aruncă gunoi necontrolat. În doar două zile, poliţiştii locali au împărţit tiganilor amenzi de peste 8000 de lei.

La nivelul municipiului Buzău s-a tot ridicat problema etnicilor tigani care scormonesc în tomberoane şi lasă mormane de gunoi în urma lor, dar şi a celor care aruncă deşeuri la marginea oraşului, pe câmp. Şi în ultima perioadă astfel de cazuri au fost depistate de poliţiştii locali care au în vizor aceste zone.

Pentru a stopa acest fenomen, poliţiştii locali au organizat ample acţiuni în urma cărora s-au dat amenzi de peste 8000 de lei.

Poliţiştii locali dau asigurări că astfel de acţiuni vor continua şi pe viitor pentru a descuraja această practică a scotocirii în tomberoane dar şi a depozitării deşeurilor la marginea oraşului.

VEZI SI: O gasca de borfasi isterici terorizeaza Buzaul

VEZI SI: VIDEO – ȚIGANII din Buzău FAC PRĂPĂD LA PIAȚA CENTRALĂ! Au fost surprinşi de o cameră de supraveghere în timpul unei spargeri

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *