GENERAL

HALUCINANT Primar anchetat după ce a chemat un director din concediu, să caute noaptea UN CAINE MORT

socant

Edilul Bacăului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, este anchetat de ITM pentru că a provocat un accident de muncă, după ce a chemat de acasă, din concediu, un director pe care l-a pus să caute, noaptea, cadavrul unui animal, la un adăpost de câini.

Incidentul a avut loc după ce un activist pentru drepturile animalelor a sărit, pe 9 aprilie, gardul adăpostulului gestionat de Serviciul de Gestionare Câini fără Stăpân din cadrul Primăriei Bacău, ca să surprindă eventualele condiții improprii în care ar fi ținute aici patrupedele, realatează Ziarul de Bacău.

Activistul ar fi sărit gardul în timpul zilei, ar fi fotografiat cadavrul unui câine, după care a publicat poza pe o rețea de socializare. Acest incident urmează să fie lămurit de anchetatori, întrucât individul ar fi distrus un gard, totul fiind surprins de camerele de supraveghere.

Alarmat de incident și în urma apariției fotografiei pe Facebook , primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu a decis să meargă de îndată la adăpost, deși era trecut de ora 21:00, iar afară era beznă. Acesta l-a sunat pe directorul adăpostului, Dinu Păncescu, aflat în concediu de odihnă, cerându-i să se prezinte imediat la muncă.

”Mă bucur, în primul rând, că omul a scăpat nevătămat”
Edilul a insistat să intre cu directorul pe terenul de 12 hectare, de la fosta groapă de gunoi, ca să găsească patrupedul mort a cărui fotografie a apărut pe Facebook. Căutarea a fost una dificilă, primarul și însoțitorii nefiind dotați cu lanterne. Terenul fiind accidentat, Dinu Păncescu a călcat într-o groapă și a suferit multiple fracturi la picior.

Primarul a chemat ambulanța, după care a continuat căutarea și în cele din urmă a și găsit câinele mort, din fotografia cu pricina.

Directorul adăpostului a ajuns la spital, unde a fost operat și i s-au montat 11 șuruburi și două plăci, urmând să necesite 5-6 luni de concediu medical.

Primarul Bacăului a refuzat să comenteze incidentul, spunând doar că s-a declanșat o anchetă internă, iar la fotografia postată pe Facebook a relatat vag situația: ”Mă bucur, în primul rând, că omul a scăpat nevătămat (activistul care a sărit gardul – n.n), într-o seară în care a fost nevoie aici de intervenția ambulanțierilor, terenul fiind pe alocuri accidentat”

În urma incidentului, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Bacău (ITM), fiind vorba despre un accident soldat cu incapacitate temporară de muncă.

Sursa: antena3.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.