HALUCINANT! Partidul Democrat al lui Joe Biden, gata să-i ia pe copii de lângă părinții care resping ideologia LGBT!

Ultima găselniță în America: Partidul Democrat al lui Joe Biden se pregătește să-i ia pe copii de lângă părinții care resping ideologia LGBT!

Democrata Abigail Spanberger, din Camera Reprezentanților, vrea ca autoritățile să analizeze posibilitatea de a lua copiii de la părinții care nu afirmă identitatea de gen a minorilor, relatează Daily Caller, preluat de thepostmillennial.com.

Declarații în acest sens au fost făcute la o ședință a Consiliului Școlar din comitatul Prince William (PWC), statul Virginia, când o persoană l-a întrebat pe supervizorul democrat PWC Kenny Boddye despre un anunț recent al grupului Pride Liberation Project legat de dorința de a înființa „gospodării de afirmare”.

Ce și-a propus Pride Liberation Project
Mai exact, acesta a fost întrebat dacă e de părere că este justificată îndepărtarea unui copil dintr-o gospodărie dacă părinții nu afirmă identitatea de gen a copilului lor.

„Mi-ar plăcea dacă fiecare părinte și-ar afirma copilul (la nivel de identitate de gen -n.red), dar cred că există o diferență între a-și afirma copilul și neglijare și abuz. Dacă neglijarea și abuzul – și abuzul emoțional – au loc ca urmare a acestei lipse de afirmare, atunci există o situație care cred că trebuie să fie analizată cu adevărat”, a spus acesta.

Interlocutorul se referea la o inițiativă a Pride Liberation Project pentru a ajuta tinerii „confuzi de gen” să scape de familiile lor „neafirmatoare”, pentru a fi apoi adăpostiți cu noi tutori „queer-friendly”, potrivit The Daily Wire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *