HALUCINANT: A ORIPILAT INTERNETUL! O tânără se teme că a rămas INSARCINATA cu cainele ei!

De când internetul este nelipsit din casele românilor si chiar din „buzunarele” lor, dacă ne gândim la smartphone-uri, in acest mediu apar zilnic tot felul de povesti si mesaje care mai de care mai ciudate si mai incredibile. Un astfel de mesaj halucinant circula in aceste zile in mediul online.

O tânăra i-a întrebat pe internauti daca poate ramane însărcinata dupa ce cainele ei, un Doberman, s-a urcat pe ea accidental si a intretinut raporturi sexuale. Desi orice om cu mintea intreaga, atunci cand citeste asa ceva se gandeste daca cel care a scris mesajul are toate controalele medicale la zi, ei bine aceasta tanara a socat mediul virtual, scrie cancan.ro

Mesajul este cat se poate de serios, iar fata cu siguranță este o necunoscătoare si a lipsit de la orele de anatomie de la scoala, acolo unde sigur s-a vorbit de faptul ca împerecherea dintre doua specii diferite nu are cum sa lase urmași.

Internetul abunda de cazuri de zoofilie, însa ceea ce este si mai șocant aici, este si faptul ca tanara povestește cu lux de amanunte cum s-a intamplat si in plus, pentru a evita o sarcina nedorita din care ar putea sa se nasca un „doberman umanoid” a si luat pastila de a doua zi.

Acest mesaj halucinant a oripilat mediul virtual si au fost destui cei care s-au intrebat, daca nu cumva in spatele numelui de Ionela Pichiu (numele fetei), se afla cineva dorinic sa se distreze pe seama oamenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!