HALUCINANT Nelu Tătaru anunță că managerul unui spital judetean a FUGIT de la muncă


E nebunie la Spitalul din Vrancea. Ministrul Sănătății anunță că „directorul spitalului și și-a luat actele și a plecat. Nu știm unde e. S-a izolat într-o locație, nu e de găsit. Putem discuta doar cu prefectul”.

Una dintre persoanele din conducerea Spitalului Județean de Urgență Sfântul Pantelimon din Focșani a fost diagnosticată pozitiv cu COVID-19. Imediat, conducerea PNL Vrancea a trimis un comunicat de presă prin care a cerut înlocuirea conducerii Spitalului Județean cu personal militar.

De asemenea, în comunicat se vorbește despre președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, acesta fiind acuzat că face presiuni astfel încât să fie păstrați actualii șefi ai spitalulului.

„Constatăm, așadar, că baronul Oprișan creează panică și tot felul de presiuni mediatice prin diverse amenințări, ceea ce demonstrează că nu realizează pe ce lume trăiește și ce se întâmplă cu adevărat în aceste clipe la Spitalul Județean Focșani, acolo unde 9 cadre medicale sunt infectate cu COVID-19, iar alte câteva zeci sunt suspecte. Ce vrea Oprișan? Să tăcem pentru ca Vrancea să ajungă Suceava 2?? (…) În aceste zile, trebuie să vorbim despre oameni și despre sănătatea lor, de protecția lor. Tocmai de aceea cerem, încă o dată, autorităților responsabile, desemnarea unei conduceri militare la Spitalul Județean din Focșani, pentru că unitatea spitalicească trebuie să fie condusă cu responsabilitate în perioada care va urma”, a declarat senatorul Cătălin Toma, președintele PNL Vrancea.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *