HALUCINANT Florin Cîțu acuză PSD că este în spatele campaniei negaționiste Covid-19

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, face acuzații grave. El acuză Partidul Social Democrat că este în spatele campaniei negaționiste a noului coronavirus. În susținerea declarațiilor sale, el nu a prezentat dovezi. Declarațiile lui Florin Cîțu vin în contextul în care o parte dintre români nu cred în existența virusului, nu poartă măști și nu respectă regulile anunțate de autorități.

„A fost o campanie în care s-au băgat foarte mulţi bani şi foarte puternică. O văd peste tot. Nu cred că cineva, în special cu sigla PSD, nu cred că cineva postează lucruri pe gratis, nu sunt oameni în ziua de astăzi care fac lucruri gratis şi publicaţii online. Mă refer la PSD. Clar, a avut o campanie de a nega efectele acestui virus. Plăteşte o campanie de a nega efectele acestui virus, sunt cei care au spus în plină pandemie, când am vrut să prelungim starea de urgenţă prima oară, că nu este nevoie. A fost un act criminal, eram în plină pandemie

Nu au vrut să prelungească starea de alertă, au fost cei care au cerut de fiecare dată să nu se mai poarte mască în spaţiu public, ne dădeau exemple din alte ţări… Uite că virusul există, situaţia este gravă, sunt ţări în toată Europa care revin asupra acestor măsuri. Şi toată această campanie nu ajută. Ar trebui traşi la răspundere aceşti oameni. Şi am mai spus: dacă pesediştii nu s-ar ascunde în spatele declaraţiilor politice, cred că jumătate dintre ei erau astăzi în puşcărie”, a declarat ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, la Digi24.

Cel mai adesea mesajele negaționiste au apărut în mediul online, prin diverse mesaje, atât video, cât și pe rețele de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.