HALUCINANT Doi copii in varste de 2 ani, respectiv 4 luni, UCISI de propria mama

O mamă din localitatea Ruşor, judeţul Maramureş şi-a omorât cei doi copii, unul în vârstă de numai patru luni şi altul de aproape doi ani.

Tragedia s-a produs, astăzi, în localitatea Ruşor din Maramureş, acolo unde femeia şi-a ucis cei doi copii minori.

Potrivit unor surse, femeia, respectiv mama celor doi copii, a fost deja reţinută de anchetatori.

Conform ultimelor informaţii, femeia are vârsta de aproximativ 30 de ani, este căsătorită, iar cei doi copii erau singurii pe care îi avea.

„Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie a.c., ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe.

În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat.

La fața locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care vor efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!