HALUCINANT Doi bărbați au dus cadavrul unui pensionar la poștă pentru a-i încasa pensia

 

 

Cadavrul lui Peadar Doyle, în vârstă de 66 de ani, ar fi fost sprijinit de tejgheaua oficiului poștal din Carlow, sud-estul Irlandei, astfel încât să pară viu și doi bărbați să-i poată pretinde banii de pensie.

Bărbatul mort care a fost dus la poștă pentru a i se încasa pensia a murit cu doar trei ore înainte, consideră poliția.

Doi bărbați care au dus vineri cadavrul lui Peadar Doyle, în vârstă de 66 de ani, în sucursala sa locală pentru a revendica banii continuă să fie interogați de polițiști, relatează DublinLive.

Bărbații au dus cadavrul la un oficiu poștal, și l-au sprijit de tejghea, pentru a putea fi identificat. Bărbații au primit banii de pensie, dar un membru al personalului de la filială și-a dat seama că pensionarul avea fața cenușie și a sunat la poliție.

Cei doi au aruncat cadavrul pe podea și au fugit de la fața locului. O autopsie a stabilit că nu a murit în circumstanțe suspecte.

Unul dintre suspecți a intrat mai devreme în oficiul poștal și a încercat să ceară pensia bărbatului. După ce i s-a spus că doar Doyle ar putea obține banii în persoană, cei doi s-ar fi întors câteva ore mai târziu.

Perechea i-a pus un pulover de lână pe față și o pălărie pe cap înainte de a-l scoate din casă și înapoi la Poștă, la aproximativ 400 de metri distanță, potrivit The Mirror.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *