fbpx
Filme Online Subtitrate

Halle Berry a finalizat divorțul de Olivier Martinez. Ce pensie alimentară trebuie să plătească pentru fiul ei

Halle Berry a finalizat divortul de Olivier Martinez Ce pensie

Când au anunțat divorțul lor în 2015, Halle Berry și Olivier Martinez au declarat într-un comunicat comun către revista People că au luat această decizie „cu inima împovărată”.

„Ne continuăm drumul cu dragoste și respect reciproc și cu concentrarea comună asupra a ceea ce este cel mai bun pentru fiul nostru”, au spus cei doi la momentul respectiv.

Halle Barrry, despărțire cu probleme

Este al treilea divorț și al patrulea despărțire notabilă pentru Berry, care a fost căsătorită anterior cu jucătorul de baseball David Justice între 1993 și 1997 și cu muzicianul Eric Benet între 2001 și 2005. Ea a început să se întâlnească cu modelul francez Aubrey în 2005, dar această relație s-a încheiat în 2010.

Berry, în vârstă de 57 de ani, l-a întâlnit pe Martinez, tot în vârstă de 57 de ani, în timpul filmărilor pentru drama de aventură „Dark Tide” la mijlocul anului 2010, la scurt timp după despărțirea de Aubry. Ea și Martinez au devenit un cuplu oficial în octombrie al acelui an.

Dar Berry și Aubry s-au luptat pentru custodie până când au ajuns la un acord „amiabil” la sfârșitul anului 2012, la scurt timp după ce acesta a fost arestat pentru presupusele încăierări cu Martinez de ziua Recunoștinței.

Martinez și Berry s-au căsătorit în Franța în iulie 2013, la doar câteva luni după ce au confirmat vestea surprinzătoare că așteptau un copil. Ei l-au întâmpinat pe Maceo în octombrie.

Ce sumă trebuie să plătească Halle Berry pentru pensia alimentară a fiului ei

Halle Berry a fost de acord să plătească fostului soț, Olivier Martinez, suma de 8.000 de dolari pe lună ca susținere pentru copil, întrucât ei împart custodia comună a fiului lor, conform unui document obținut de The Times.

Decizia a fost luată la opt ani după ce cei doi au depus actele de divorț. Actrița trebuie să plătească, de asemenea, lui Martinez 4,3% din orice venit pe care ea îl primește dacă acesta însumează peste 2 milioane de dolari, conform documentului de divorț, depus săptămâna trecută în Tribunalul Superior al Comitatului Los Angeles și făcut public marți.

Actorii au convenit asupra custodiei comune a lui Maceo, ceea ce înseamnă că împărtășesc luarea deciziilor cu privire la lucruri precum înmatricularea la școală a fiului lor, programarea la medic și consiliere, conform acordului.

Câștigătoarea premiului Oscar este obligată să plătească pentru taxa școlară a lui Maceo, care este înscris la Le Lycée Français de Los Angeles, o școală privată din Westside Village care oferă un program francez și internațional. (Printre absolvenții renumiți se numără Jodie Foster, Claire Danes și Molly Ringwald.)

Ce au decis judecătorii pentru fiul lui Halle Berry

Băiatul în vârstă de 9 ani va participa și la consiliere individuală și de familie, conform documentelor judecătorești. Berry și fiica sa dintr-o relație anterioară, Nahla Ariela Aubry, au voie să se alăture sesiunilor de terapie de familie.

Partenerul actual al lui Berry, Van Hunt, nu va avea voie să participe la sesiuni dacă Maceo nu este prezent. Acordul stabilește, de asemenea, detalii suplimentare despre îngrijirea fiului lor, cum ar fi orele și locurile de ridicare de la școală și cine îl va avea pe fiul lor în zilele libere, weekend-uri și vacanțe școlare.

De exemplu, în timpul vacanței de primăvară și de Ziua Recunoștinței, Berry îl va avea pe Maceo în ani cu numere pare, în timp ce Olivier îl va avea în ani cu numere impare.

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.