Hai sa vorbim despre jegosi.

prostie-tv

Majoritatea publicatiilor online si emisiunilor televizate precum Libertatea, WoW Biz, La Maruta, Un Show Pacatos, Acces Direct ori CanCan promoveza LA MAXIM incultura, prostia, curvasareala. Ma uitam la traficul acestor mizerii si (din pacate) se claseaza pe primele locuri in Romania dupa numarul de vizite unice.

Ei profita. Bun! Profita de prostia cititorilor/telespectatorilor semiretarzi.

Am mai scris despre emisiunea „Visuri la Cheie„, marca PRO TV… care isi bate joc de oameni sarmani… asta doar pentru a face audenta… maxima! Detalii aici, in articolul anterior: VISURI LA CHEIE, O AMĂGIRE A OAMENILOR SĂRMANI .

A da! Am mai publicat ceva de genul despre respectiva emisiune nesimtita: „Visuri la cheie” – o emisiune de rahat!

Aceste scursuri ordinare merita sanctionate de CNA sau nu? Voi ce parere aveti? Astept comentariile dvs. mai jos.

Nu uitati sa distribuiti pe Facebook acest articol… poate cunostintele voastre isi vor exprima parerea cu privire la indobitocirea in masa a populatiei promovata de „mass-media corecta poltic”.

4 comments

 1. botis daniel

  fara aprobarea lor, trebuie oprite aceste emisiuni de tampirea populatiei !!!

 2. Sa vorbim despre "jegosi"? De ce? Nu merita atata importanta! E dureros sa vorbim despre semeni de-ai nostri ca fiind… semiretarzi. Cu ce ne deosebim de "jegosi", daca folosim acest gen de etichetare? Am descoperit dintr-o data cum ca "Visuri la cheie" este "o emisiune de rahat" care "amageste oamenii sarmani"! Eu nu stiu daca ii amageste sau nu, dar acest model vine din urma si el poate lua orice titlu, inclusiv "Dansez pentru tine"! E vorba de specularea sensibilitatii oamenilor… Prosti sau semiretarzi, nu suntem noi in masura sa stim, dar mai ales… nu e treaba noastra. Daca Dumnezeu ingaduie, nu e cazul sa ne duelam noi cu morile de vant. CNA-ul, dac-ar fi sa amendeze tot ce merita amendat, probabil nici "Trinitas-tv" n-ar scapa! Dar eu indraznesc sa fac o comparatie: internetul in ansamblul lui, poate fi accesat in eceeasi masura in sens rau ca si in sens pozitiv. Noi alegem unde dam "clic". Cine ma opreste sa schimb canalul tv sau sa inchid pur si simplu, televizorul, daca este 99% nociv? Eu cred ca tocmai in asta consta "examenul" pe care-l avem de dat si mai ales… de luat. Fara rau, nu ne putem vindeca. Trebuie sa fii bolnav ca sa pretuiesti sanatatea. Trebuie sa fii inchis sau ingradit, ca sa pretuiesti libertatea. Cea mai mare multumire sufleteasca, nu e atunci cand primim gratuit si nici cand batem cu pumnul in masa sau in piept pretinzand ca meritam mai mult. Primim EXACT atat cat meritam. Multumirea vine atunci cand ne invingem propriile slabiciuni, sau cand reusim cu mainile noastre sa facem "doua paie cruce"! Pentru ca, despre aceeasi lume, se intampla ca inteleptul sa spuna ca este cu totul minunata, in timp ce blazatul sa se planga ca este rea, corupta, semiretarda, putreda, smintita. Lumea e aceeasi; valoarea o dam noi, nu subiectiv, fiindca avem interese fata de sefi, prieteni, rude, ci fiindca primim sau nu respectul celor din jur. Iar noi primim ceea ce oferim! Doamne-ajuta!

  • john olteanu

   Bravo,foarte corect!

  • iar noi primim ceea ce oferim?….pe ce lume traiesti mai nene?…cat la suta din ce oferim statului roman mafiot primim in schimb?Tu ai o mentalitate de individualist ,raportezi totul la propria persoana ,nu poti gandi in ansamblu ,majoritatea romanilor sunt asa .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *