NO’ HAI! Ne cheama Avram Iancu! Proteste impotriva revizionismului maghiar in toata Romania

avram-iancu

Pe retelele de socializare au aparut indemne la proteste in marile localitati din tara, impotriva separatismului maghiar. Romanii sunt chemati sa-si dea intalnire miercuri, 19 martie, intre orele 16 si 19, in centrele oraselor pentru a fi solidari in lupta contra destabilizarii tarii.

“La Targu-Mures, romanii au fost loviti, batuti si injurati in plina strada. Jandarmii au fost umiliti, avand ordiine de la Bucuresti sa nu riposteze. O parte din hoardele venite de la Budapesta la meciul de la Bucuresti au venit acum sa agite spiritele cu un asa-zis tinut secuiesc. UDMR vrea autonomie teritoriala, steag si limba maghiara oficiala in statul roman. Romanii din Harghita, Covasna si Mures sunt abandonati de un guvern si un parlament venite pe “val” dupa promisiunea ca nu vor aduce la guvernare organizatia extremista, ilegala, UDMR”, sustin organizatorii pe Facebook.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

Unul dintre organizatori, arhitectul Adrian Grigoriu, a declarat că deja mai multe grupuri de iniţiativă au confirmat participarea la acţiune. Până la această oră este vorba de oraşe precum Bucureşti (Piaţa Universităţii), Piatra Neamţ, Târgu Frumos, Arad, Braşov, Alba Iulia, Târgu Jiu, Câmpulung Muscel, Baia Mare, Mangalia şi Slatina. Organizatorii se arată încrezători şi susţin că numărul localităţilor participante va creşte până la data adunărilor publice.  Sursa: FrontPress.ro

No-HAI

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Mihai
Mihai
6 ani in urma cu

"Sade Iancu pe statuie…"

Romani, veniti cu totii alaturi de Iancu!

E spusa ca o gluma dar e de luat in serios.

alexandru
alexandru
6 ani in urma cu

ar fi bine sa postati si locurile de intalnire sau link catre eveniment-ul de pe facebook!