(h)Adevarul.ro: Mesaj la moartea lui Vili, tânărul rom ucis în atentatul „rasist” din Germania: „Băi, sunteţi nişte nimicuri!“

Articol aparut in Ziarul (h)Adevarul, semnat de Gelu Duminica, alt etnic „respectabil” care urla „rasism”:

Mesaj la moartea lui Vili, tânărul rom ucis în atentatul rasist din Germania: „Băi, sunteţi nişte nimicuri!“

Gelu Duminică, sociologul de etnie romă care militează pentru drepturile şi emanciparea acestei minorităţi, a adresa un mesaj celor care au comentat referitor la moartea tânărului din Giurgiu, în atentatul rasist din Hanau, Germania.

Gelu Duminică a confirmat faotul că Vili Victor Păun, tânărul ucis în atentatul din Hanau, Germania, este rom – lucru comentat intens pe forumuri la apariţia fotografiei victimei.

El însuşi rom, Duminică nu s-a sfiit să adreseze un mesaj dur celor care au luat în discuţie etnia lui Vili.

„Pentru cine nu ştie, cetăţeanul român victimă a atentatului de la Berlin este etnic rom. Ieşise de la muncă şi s-a întâlnit cu nişte prieteni la o bere. Din păcate pentru el, a fost ultima din viaţa lui pentru că un dobitoc extremist a ales să-şi arate ura împuşcând oameni.

Citiți și:  Tinerii francezi care îşi părăsesc ţara pentru a-şi întemeia „căminul alb” în Europa de Est, inclusiv în România

Nota redactiei Nationalisti.ro.: CE CAUTA LA BERE CU MASINA?!

Da, unul din miile de cetăţeni români de etnie romă care „MUNCEŞTE” şi-a găsit sfârşitul într-un atentat care viza musulmanii. Rasismul omoară totul în jurul său şi întâmplarea asta ne arată că rasismul nu are drept ţintă doar pe cei ce sunt principalii vizaţi, ci cu noi toţi! Sunt sute de oameni care împroaşcă ură comentând articolele mele. Sunt sute de mii de români care urăsc romii, imigranţii, ungurii, homosexualii etc., arătând cât de mult se urăsc pe ei înşişi.

Lor le dedic aceste cuvinte: Băi, sunteţi nişte nimicuri!“

Etnicul tigan omorât în atentatul din oraşul german Hanau era din Giurgiu. Vili Viorel Păun era nepotul primarului Marian Pătuleanu din comuna Singureni, Giurgiu.

Citiți și:  SCANDAL în SUA: Guvernul american acuză Universitatea Yale de discriminare împotriva albilor şi asiaticilor

Nota redactiei Nationalisti.ro: Națiunile incep sa secrete anticorpi fiindcă sunt in pericol vital! Dom Gelu …care ai scris aberatia aceasta de articol, dumneata ești aparat de cenzură, altfel ar fi mult mai „interesante” schimburile de opinii pe acilea! „Ura” asta nu s a născut din nimic, fiecare avut un”clinci” la un moment dat in viață, cu unul de al dumitale.

Vezi: Mesajul atacatorului care a ucis 10 persoane in Germania. S-a filmat înaintea atentatului. VIDEO

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile