“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Celebru analist politic, H. D. Hartmann: Obiectivul secret al campaniei ruse în Ucraina

criza ucraina

H. D. Hartmann, analist de politică externă, a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre cel mai devastator efect al războiului din Ucraina.

În cadrul emisiunii Geostrategica, la DC News, H. D. Hartmann, analist de politică externă, a vorbit despre efectul umanitar devastator pe care agresiunea rusă din Ucraina îl generează:

„Lăsând datele pe care ni le dau ambele părți, eu mă uit la datele oferite de Organizația Mondială pentru Migrație. Sunt 8 milioane de ucraineni care au fugit din calea războiului. Este o depopulare a regiunii. Vorbim de 8 milioane, nu de 80.000, de 800.000 sau de un milion. Indirect, prin această cifră, un analist poate să înțeleagă imaginea devastatoare a acestui război și forțele care sunt puse în aplicare și distrugerile care au loc.

Ca să-ți fugă 8 milioane de oameni în nici 3 luni de război este enorm. E jumătate din populația României. Aici nu mai vorbim de un război de cucerire în care – am cucerit, ne-am numit primarii și vorbim rusă în loc de ucraineană – Aici este un război care duce la depopulare, ceea ce cred că este, de fapt, unul dintre obiectivele secrete ale acestei campanii ruse de ocupare a Ucrainei. Vor să depopuleze de populație ucraineană teritoriile pe care le ocupă, ceea ce este foarte grav. Asta au vrut și nemții când au intrat în URSS, să depopuleze prin genocid teritoriile ocupate și să aducă aproape 3 milioane de germani, să populeze din nou Ucraina și aceste spații.

Depopularea este măsură a războiului și nu cred că este doar efect, ci este o politică conștientă a armatei ruse de ocupație și astfel se intră în terenul Germaniei din al doilea Război Mondial.“, a precizat, la DC News, H. D. Hartmann.

Stoltenberg spune că Ucraina poate câștiga războiul cu Rusia
Ucraina “poate să câştige” războiul împotriva Rusiei, care “nu se derulează” aşa cum a prevăzut Moscova, a estimat duminică secretarul general al NATO Jens Stoltenberg, potrivit Agerpres. Stoltenberg a afirmat în finalul unei reuniuni informale a miniştrilor de externe din NATO că “ofensiva sa majoră (a Rusiei) din Donbas a ajuns într-un punct mort” şi “Rusia nu şi-a atins obiectivele strategice”.

Secretarul general al NATO a adăugat că recentul anunţ al Finlandei şi Suediei că îşi vor depune candidatura la alianţa militară nord-atlantică reprezintă dovada că agresiunile “nu dau roade”. “Aderarea lor va întări securitatea noastră comună şi va demonstra că uşa NATO este deschisă, iar o agresiune nu dă roade”, a subliniat Stoltenberg.

Sursa: dcnews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.