Guvernul va concedia toți profesorii greviști și va aduce nepalezi în locul lor

Profesorii s-au simțit deranjați când au aflat că li se amenință cu o grevă generală pe termen nelimitat, chiar în momentul în care erau implicați în împărțirea funcțiilor și în rotația lor.

Cu toate acestea, guvernanții au decis să rezolve rapid această problemă prin concedierea tuturor profesorilor care au semnat pentru declanșarea grevei generale. În locul lor, au hotărât să aducă profesori nepalezi.

“În loc să le oferim profesorilor mai mulți bani, așa cum cer ei, am considerat că este mai bună ideea de a aduce profesori nepalezi, pe care îi vom plăti la jumătate din suma pe care o primesc profesorii în prezent. Aceasta a fost o decizie extrem de ușor de luat”, a declarat premierul Nicolae Ciucă. “Singurul meu regret este că nu am făcut această mișcare mai devreme.”

Pe de altă parte, această decizie ar putea, în cele din urmă, să aducă beneficii elevilor, în special celor care susțin examenele de Bacalaureat sau Evaluare Națională în acest an. Un studiu recent a demonstrat că profesorii nepalezi sunt mai competenți decât cei români nu doar în matematică, ci și în limba și literatura română sau în gramatica limbii române.

Acest articol este un pamflet.

Vezi si – PROFESORII ISI BAT JOC DE ELEVI. Ce decizie ABERANTA a fost luata in urma cu putin timp

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *