POLITICA

Guvernul, lovit în forță! Ponta: Este o nebunie ce vrea să facă Orban

decizie guvern orban
Victor Ponta, președintele PRO România, l-a criticat dur pe premierul Ludovic Orban, pentru intenția lui de a organiza alegerile locale, decalat de cele generale, în condițiile în care România este lovită de o puternică criză economică.

Premierul a anunțat că vrea să organizeze alegerile locale pe data de 27 septembrie a.c., iar cele generale pe data de 6 decembrie a.c., iar acest lucru l-a înfuriat pe Victor Ponta.

„Domnul Orban a ieşit şi a zis că vrea să facă alegeri locale pe 27 septembrie şi alegeri la Parlament pe 6 decembrie. Alegerile astea nu înseamă o zi şi o zi, înseamnă 60 de zile. Înseamnă depuneri de candidaturi, după care 30 de zile urmează campanie electorală. Avem o zi în care 10 milioane de oameni intră în cabina şi ştampilează buletinul de vot. Asta începe pe 28 iulie şi se termină pe 27 septembrie. Cealaltă începe pe 6 decembrie, asta înseamnă şase luni de campanie electorală, înseamnă falimentul României” , a declarat Victor Ponta.

Mai mult, Victor Ponta a făcut o analiză acidă cu privire la situația României de după starea de urgență, și l-a criticat pe Orban că a interzis deschiderea școlilor. ”Sincer, este o nebunie. Spui ce bine a gestionat guvernul criza, dar pe de altă parte eşti singura ţară care nu porneşte şcolile. Pe zona de educaţie este dezastru total, pe zonă de agricultură, am ajuns să ne rugăm la Dumnezeu să ne ajute. Aşteptăm să vedem unde zburăm şi cum zburăm, la noi se îngrămădesc românii la graniţie. Este o nebunie” , a declarat Victor Ponta.

Sursa: evz.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.