Guvernul, lovit în forță! Ponta: Este o nebunie ce vrea să facă Orban


Victor Ponta, președintele PRO România, l-a criticat dur pe premierul Ludovic Orban, pentru intenția lui de a organiza alegerile locale, decalat de cele generale, în condițiile în care România este lovită de o puternică criză economică.

Premierul a anunțat că vrea să organizeze alegerile locale pe data de 27 septembrie a.c., iar cele generale pe data de 6 decembrie a.c., iar acest lucru l-a înfuriat pe Victor Ponta.

„Domnul Orban a ieşit şi a zis că vrea să facă alegeri locale pe 27 septembrie şi alegeri la Parlament pe 6 decembrie. Alegerile astea nu înseamă o zi şi o zi, înseamnă 60 de zile. Înseamnă depuneri de candidaturi, după care 30 de zile urmează campanie electorală. Avem o zi în care 10 milioane de oameni intră în cabina şi ştampilează buletinul de vot. Asta începe pe 28 iulie şi se termină pe 27 septembrie. Cealaltă începe pe 6 decembrie, asta înseamnă şase luni de campanie electorală, înseamnă falimentul României” , a declarat Victor Ponta.

Mai mult, Victor Ponta a făcut o analiză acidă cu privire la situația României de după starea de urgență, și l-a criticat pe Orban că a interzis deschiderea școlilor. ”Sincer, este o nebunie. Spui ce bine a gestionat guvernul criza, dar pe de altă parte eşti singura ţară care nu porneşte şcolile. Pe zona de educaţie este dezastru total, pe zonă de agricultură, am ajuns să ne rugăm la Dumnezeu să ne ajute. Aşteptăm să vedem unde zburăm şi cum zburăm, la noi se îngrămădesc românii la graniţie. Este o nebunie” , a declarat Victor Ponta.

Sursa: evz.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *