GENERAL

Guvernul, acuzat de nepăsare criminală: BLOCAJ privind acordarea pensiilor pentru urmașii medicilor morți de COVID

coronavirus medic

Deputatul Marius Budăi acuză guvernul că „nu a catadicsit” să publice normele de aplicare a legii care prevede acordarea de pensii de urmaș în cazurile personalului decedat din cauza COVID, deși a trecut un an de la adoptarea legii în Parlament.

„Nepăsarea criminală a Guvernului PNL-USR-UDMR! Cu toate că a trecut un an de când Parlamentul a adoptat Legea 56/2020, pentru recunoașterea meritelor personalului medical participant la acțiuni medicale împotriva Covid-19, care prevede acordarea depensii de urmaș în cazurile personalului decedat, acestea nu se acordă”, transmite Marius Budăi, conform Mediafax.

El precizează că Guvernul „nu a catadicsit” să publice normele de aplicare a legii nici măcar până în prezent, deși Legea 56/2020 a fost publicată în Monitorul Oficial în 15 mai 2020.

Legea 56/2020 prevede acordarea unor drepturi personalului medical implicat în tratarea pacienților COVID, precum şi urmaşilor celor care au decedat din cauza îmbolnăvirii cu coronavirus.

Sursa: stiripesurse.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.