Guvernul Dăncilă s-a făcut de rușine! Ce cred românii despre Dragnea și Dăncilă

Actuala guvernare le-a lăsat românilor un gust amar, conform ultimului sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională.

Guvernul Dragnea-Dăncilă i-a dezamăgit pe mulţi cetăţeni. O arată ultimele cifre ale unui sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională. Sondajul a fost realizat în perioada 24 noiembrie – 9 decembrie, pe un eşantion naţional de peste 1000 de oameni.

Cercetarea sociologică a demonstrat că 65% dintre români consideră că guvernarea PSD-ALDE este proastă sau foarte proastă. Doar 31% dintre români susţin că actuala guvernare este una bună sau foarte bună, în vreme ce 4% nu ştiu sau nu doresc să răspundă.

Citiți și:  Ghiță a urlat de plăcere că s-a trezit cocoșul de tablă de pe hotelul de vis-a-vis! Întâlnire de gradul 0 între gurista PSD și patronul RTV pe o insulă exotică

Tot 70% însumează şi procentul românilor care nu au încredere în Liviu Dragnea. Viorica Dăncilă e aproape de şeful său de partid la capitolul neîncredere.

BCS a fost unul dintre puţinele institute sociologice care au prezentat date corecte la alegerile prezidenţiale din 2014, conform B1.ro.

2 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU