Guvernul Cîţu, înlăturat?! Se cer alegeri anticipate

Președintele filialei PSD din Constanța, Felix Stroe, cere alegeri anticipate. Conform celor spuse de către el, românii și-au dat seama că au fost mințiți iar social democrații pregătesc moțiunea de cenzură.

Un lider PSD iese la rampă! Cere alegeri anticipate: românii și-au dat seama că au fost mințiți
Președintele filialei PSD din Constanța, Felix Stroe, a susținut recent că românii și-au dat seama că au fost înșelați iar „nimic din ceea ce s-a promis nu s-a realizat”.

„După un an și jumătate trebuie să ai bun simț și nu mai încerci să mai păcălești lumea cu această sintagmă, ‘greaua moștenire’. Domnul președinte Iohannis, foarte vehement, spunea, în urmă cu ceva vreme, că Parlamentul, din perioada 2016 – 2020, nu mai are legitimitate, că voința poporului nu mai este respectată și că trebuie organizate alegeri anticipate.

Astăzi, după un an și jumătate de guvernare liberală, și mai nou în coaliție cu USR-PLUS și UDMR, poporul și-a dat seama că a fost mințit și înșelat că nimic din ceea ce s-a promis nu s-a realizat”, a susținut social-democratul, conform informațiilor transmise de ordinea.ro

Întâlnire cu HORECA
În continuare, acesta a transmis că reprezentații HORECA din Mamaia nu au primit nimic din ceea ce li s-a promis iar „alegerile anticipate sunt foarte necesare” deoarece „poporul a constatat că ceea ce a votat nu îl mai reprezintă”.

„Am avut o întâlnire a parlamentarilor constănțeni de la PSD cu HORECA din Mamaia și care spuneau că nimic din ceea ce li s-a promis până la alegeri nu este respectat. Astfel, în opinia noastră, dacă poporul a constatat că ceea ce a votat nu îl mai reprezintă, alegerile anticipate sunt foarte necesare.

PSD nu fuge de alegeri anticipate și susține o astfel de idee. Mai mult, pregătim o moțiune de cenzură care va fi introdusă până la finele acestui an. Această coaliție trebuie să plece de la guvernare până nu distruge România complet”, a declarat Felix Stroe.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!