Guvernati de evrei si tigani, romanii sunt umiliti in propria tara

oana-stanciulescu-465x390

Consecința a 45 de ani de internationalism comunist și încă vreo 15 de neocomunism: reperele morale ale României interbelice sunt puse la zid și interzise, precum pe vremea stalinismului.

Ceea ce nu au îndrăznit jigodiile neocomuniste și penalii din Parlament, în frunte cu trompeta lor celebră, jegul penalTariceanu, pe vremea lui Traian Băsescu, au reușit azi, când este Președinte este un fanfaron, un neica nimeni, un individ șters în Occident, care nu obține nimic pentru România, de aceea o freacă prin Israel, în timp ce ar trebui să fie la Consiliul European, numitul Iohannis Klaus. Lins în cur seară de seară la Realitatea TV, acolo unde se pun întrebări idioate despre cum ar fi arătat România dacă președinte ieșea inculpatul penal Viorel Ponta. Mergând pe această logică ne-am putea întreba cum ar fi arătat România dacă nu era PSD-ul sau dacă nu era Realitatea TV din perioada în care infractorul Sorin Ovidiu Vantu era la butoanele Mafiei din presa românească.

Nu poți să amintești de marile nume ale culturii românești că ești pus la zid de evreii, țiganii, ungurii și alte nații care conduc România, umilindu-i pe români.

Cazul Oana Stănciulescu nu este izolat, ci face parte din planul diabolic de anihilare totală a valorilor românești, de interzicere a românilor adevarati la ei în țară. În numele unui Holocaust, la care românii nu au participat, se cere decapitarea culturii române adevărate. Iată și numele câtorva jeguri ce au semnat împotriva Oanei Stănciulescu: Liviu Antonesei, Liviu Beris, Gianina Cărbunariu, Daniel Cristea Enache, Iulian Fota, Mihaela Grancea, Florin Iepan, Norman Manea, Adrian Niculescu şi Andrei Kleun.

Îmi plac Mircea Eliade și Emil Cioran, deci sunt legionar. Pe când interzicerea lui Eminescu de către evreii, țiganii și alte nații ce hotărăsc în România?

Aici s-a ajuns. Nu ai voie să-ți exprimi simpatia față de marile nume ale culturii românești. Acest Iohannis este o canalie, care acceptă toate rahaturile unor nenorociți cărora li se pare că albul este negru și negrul este alb. Acest Iohannis este complet rupt de Istoria României, ștergându-se la fund cu valorile noastre românești. Chiar dacă, prin comparatie cu inculpatul penal Viorel Ponta, este de preferat, Iohannis reprezintă Răul absolut pentru cultura autentică acestui popor, fiind insensibil la durerile neamului românesc. Nu le poți lua românilor, Iohannis, jeg ordinar, valorile morale. Nu poți șterge, tu și gașca de venetici care hotărăsc în România, din memoria noastră numele unor Radu Gyr, Vintilă Horea, Ion Antonescu sau Corneliu Zelea Codreanu. Dacă faci asta, următorul pas ar fi interzicerea lui Mihai Eminescu (sunt capabili și de așa ceva).

Doi prim-miniștri de după 1989 au fost evrei.

Este vorba de fiul de kominternist Petre Roman, azi mare liberal, și de Mihai Răzvan Ungureanu, tot liberal azi, ieri membru în Comitetul Central al Uniunii Tineretului Comunist.

Și eu am fost membru al UTC (dar nu al PCR, am refuzat sa mă înscriu în partidul bolșevic ce a sfârtecat România cu ajutorul rusilor). Numai că, spre deosebire de MRU, am fost înscris în UTC ca toți elevii de liceu din acea perioadă. Nu am fost un nomenclaturist comunist. Dar Mihai Răzvan Ungureanu, da. Dacă nu pica Ceaușescu, MRU era undeva prin Comitetul Central, doar și Ion Iliescu a început cu UTC-ul. Ăștia sunt liberalii de azi, USLamistii de ieri, comuniștii de alaltăieri. Despre jigodia de Roman ce să zicem? A fost părtaș la Mineriada din iunie 1990, când chiar credea că tătucul Ilici Iliescu îl va pastra premier foarte mult timp. Știți ce-i ciudat la evrei? Și-ar vinde totul pentru funcții și bani. Dar le tremură chilotii de frica Oanei Stănciulescu. sursa: asapteadimensiune.ro

VEZI SI: Bătrână batjocorită în staţia de autobuz de doi tigani. Mizerabilii şi-au filmat nesimţirea şi au postat-o pe Facebook

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

5 comentarii

  1. 1 iunie 1946 – 70 de ani de la asasinarea mișelească, cu voia regelui, a Mareșalului . Glorie eternă Mareșale, oftică eternă perciunaților.

  2. Unul fara Zvastica

    Citez: " Nu poți să amintești de marile nume ale culturii românești că ești pus la zid de evreii, țiganii, ungurii și alte nații care conduc România, umilindu-i pe români."
    O mai fi ceva de comentat mai mult de atat!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *