Guru Bivolaru, liderul MISA, a fost arestat în Franța: avea asupra sa acte false bulgărești

guru

UPDATE 21.40: Potrivit unor surse citate de Mediafax, Bivolaru se afla la un târg de anticariat în momentul în care a fost extrădat.

Gregorian Bivolaru, liderul MISA, a fost arestat în Franța, în zona Parisului.
Guru Bivolaru era urmărit prin Interpol.

Acesta a fugit din România în 2004 și s-a refugiat în Suedia unde a primit azil politic. De acolo, s-a mutat ulterior în Franța.

Primele informații arată că avea asupra sa acte false bulgărești. Supranumit și Guru Bivolaru, inculpatul își schimbase numele și se prezenta ca fiind Magnus Aurolsson.

Bărbatul a fost condamnat definitiv în 2013 sub acuzația de act sexual cu un minor. Bivolaru are de ispășit șase ani de închisoare, potrivit Poliției Române.

gregorian-bivolaru-liderul-misa-a-fost-arestat-in-franta-177287

Tot atunci, prin aceeași decizie, ÎCCJ l-a achitat de acuzațiile de perversiuni sexuale în legătură cu victima M.D., pe motiv că faptei îi lipseşte unul din elementele constitutive ale infracţiunii.

Pentru acelaşi motiv şi în cazul aceleiaşi victime, Bivolaru a fost achitat şi pentru fapta de trafic de minori.

Bivolaru a mai fost achitat de acuzația de act sexual cu un minor în legătură cu victima I.S. tot pentru că nu există, și de trafic de minori în legătură cu aceeaşi victimă, pe motiv că faptei îi lipseşte unul din elementele constitutive.

Două fapte de act sexual cu un minor (victimă fiind A.M.) și corupție sexuală (victimă fiind M.D.)au fost prescrise, iar ÎCCJ a încetat procesul penal față de bărbat. (B1TV)

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *