Gunoi din Politia Romana prins la FURAT IN GERMANIA

Un poliţist de la Poliția Municipală Târgu Jiu ar urma să fie dus în Germania, unde să fie audiat de autorităţile germane într-un dosar pentru furt.

Poliţistul şi-ar fi luat concendiu de odihnă câteva zile, ca să se ocupe de problema cu Germania şi se pare că ar avea emis pe numele său un mandat european de arestare. Nici superiorii săi nu ştiu prea bine ce se întâmplă, însă ar fi pus în executare mandatul.

Un poliţist din Târgu Jiu și-ar fi luat concediu de odihnă câteva zile ca să fie extrădat în Germania sub acuzaţii de furt. Nici superiorii lui nu știu prea bine ce calitate are el în dosar, însă ar exista informaţia că a fost ridicat de colegii săi şi urmează sa fie extrădat în Germania.

Polițistul ar lucra la Poliția Municipala Târgu Jiu, are 35 de ani, și ar fi fost ridicat deja de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat european de arestare, pe numele unui bărbat, de 35 de ani, din Tg-Jiu”, precizează IPJ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.