fbpx
NATIONALPOLITICASTIRI

Gun01ul PSD-ist, Ciolacu, a dat subvenții de 3.7 miliarde lei firmelor de casă, firme care finanțează PSD în campania electorală

UN PSD-ist JEGOS!

marcel ciolacu primaria capitalei gabriela firea categoric sectorul 1 frauda 815119

Guvernul condus de Marcel Ciolacu a aprobat ”subvenţii de la buget în valoare de 3.7 miliarde lei care merg direct la firmele de partid şi mai departe îi finanţează campania electorală”. Toate aceste finanțări s-au făcut prin ordonanțele de urgență date de premier în ultimele săptămâni.

În primele şase luni ale acestui an, Guvernul a scos la concurs 14.000 de posturi la stat, asta deşi spune că vrea să strângă cureaua pentru a face economie. Numărul locurilor de muncă bugetate scoase la concurs în prima jumătate a anului depășește considerabil numărul total al posturilor de anul trecut.

De asemenea, 800 dintre posturile din acest an sunt pe funcțiile de conducere. Cele mai multe locuri de muncă au fost scoase la concurs de instituțiile locale, mai exact 8.500 de posturi.

Şi instituțiile judeţene au scos la concurs 1.500 de posturi, iar instituțiile naţionale au scot 827 de posturi. Edilii spun că nu sunt suficiente angajările şi cer guvernului să deblocheze posturile de la stat, argumentând că nu au suficienți angajaţi cu care să implementeze proiectele europene.

La începutul acestui an, Guvernul a crescut salariile primarilor cu 10%, iar ulterior le-a dat posibilitatea de a-şi majora salariul cu 50% dacă administrează proiecte cu fonduri europene.

Anul trecut, statul a încercat să facă 12.000 de angajări.

Vezi si – “Negustorul Vesel” de Buzău, Marcel, se laudă că scade prețul la alimente dar a fost prins cu minciuna: CE PREȚ ARE ȘTRUDELU’ LA PATISERIA FĂTĂTOAREI

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.