“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

Grupuri de țigani din România terorizează un oraș din SUA: se rahatesc în stradă, ignoră regulile de circulație, distrug magazinele și decapitează găini

re2

Locuitorii din apropiere de Pittsburgh, statul american Pennsylvania, sunt nemulțumiți de acțiunile unor imigranți țigani din România, titrează Pittsburgh Post-Gazette. Rezidenții acuză că acesția aruncă gunoi peste tot, nu respectă regulile de circulație, își fac nevoile în public, distrug lucruri în magazine și ucid găinile.

Acești bărbați și copii, dar nu și femei, își dau jos pantalonii în mijlocul străzii, își fac nevoile, își trag la loc pantalonii și își continuă drumul”, spune Dawne Roberts, unul dintre localnicii nemulțumiți.

Refugiații români s-au mutat în acea zonă printr-un program federal care găsește case temporare pentru imigranți.

Aceștia și-au părăsit casele din București din cauza persecuțiilor suferite ca grup de minorități, scrie publicația americană.

Peste 150 de persoane au participat la Consiliul Municipal din California de joi seară, în cadrul căruia localnicii plângânfu-se de comportamentul revoltător al imigranților. „Suntem un orășel divers și suntem deschiși, dar ei nu asimilează legile noastre”, a spus Pam Duricic. „Înțelegem că sunt imigranți, dar nu e același scenariu ca în cazul bunicilor noștri. Ei n-au venit aici să facă prăpăd”, a mai spus Duricic.

Vito Dentino e un agent imobiliar care închiriază apartamente pentru imigranți și care susține că a vorbit cu chiriașii și i-a rugat să nu mai arunce gunoi în curte. „Cred că oamenii doar exagerează”, afirmă acesta. Dentino crede că imigranții sunt agreabili, dar nu cunosc obiceiurile din America. „N-am avut nicio problemă cu ei. Aceasta e o comunitate, hai să fim oameni. Se acomodează mai greu, nu e un proces rapid”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

4 comentarii

  1. Fraților nu există diferență între rromi și români! O Nație suntem și un sânge de țigan curge și în rromi și în români!

  2. Eoarte urat !Uite cine ne face de rahat in toata lumea ! Poate s-o gasi ac si de cojocul lor !

  3. Fraților nu există diferență între rromi și români! O Nație suntem și un sânge de țigan curge și în rromi și în români!

  4. Eoarte urat !Uite cine ne face de rahat in toata lumea ! Poate s-o gasi ac si de cojocul lor !

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.