Grup de TIGANI din Dolj a JEFUIT un TIR cu bere

tir-bere

Un grup de tigani a jefuit aseară un tir care transporta bere. Incidentul s-a petrecut în localitatea doljeană Răcarii de Sus. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, un tir condus de Paul Dima, de 28 de ani, din localitatea Găneasa, județul Olt, s-a răsturnat ieri, pe DE 70, între localitățile Răcarii de Sus și Răcarii de Jos. Tirul, care era încărcat cu bere, venea de la Timișoara și se îndrepta spre București.

Poliţiştii de la IPJ Dolj susţin că agenţii care au ajuns la locul accidentului l-au atenţionat pe şofer să nu deschidă ușile remorcii și să le solicite sprijinul atunci când va veni un alt tir pentru a prelua marfa. Acest lucru s-a întâmplat după ora 17:00, iar şoferul a apelat la un grup de tigani să-l ajute să mute berea din tirul răsturnat. Pentru serviciile lor, Paul Dima le-a promis suma de 600 de lei, dar şi câteva navete de bere. Însă atunci când a deschis uşile remorcii, tiganii, care își chemaseră rudele, au pus mâna pe câte baxuri cu bere au putut să care şi au fugit.

Şoferul tirului a sunat la 112, însă până la venirea poliţiştilor aproape toată berea fusese luată de tigani. Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj spun că în acest caz se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cam asa se intampla cand apelezi la TIGANI. Inca o dovada (printe alte zeci de mii) ca acestia nu se pot integra in societate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. Vedeti pe ce arunca neocumunisti bani? Au cerut bani de la UE sa integreze pe tigani. Au zis ca sunt discriminati si de-ia nu se pot integra … Vedti cum ne-au furat drepturile pentru a apara tiganii!

  2. tiganul fura dubla 1. tiganul fura dubla 2. Ce observam? Nimic diferit deci tiganul fura si din pantec. Fura tot ce poate de la mama:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *