GREȚOS! Coșmarul unor studenți la medicina, după ce au închiriat un apartament. Bătuți și amenințați cu „țiganii”

Doi studenți francezi au avut parte de o experiență extremă după ce au închiriat pentru șase luni un apartament în municipiul Iași.

Proprietarul, o femeie, a avut pretenții ca cei doi să plătească, pe lângă chirie, și întreținerea altor apartamente. Pentru că tinerii au refuzat, au fost evacuați cu forța din casă, bătuți și amenințați ”cu țiganii”.

Francezii erau studenți la medicină
A urmat apoi un scandal și un proces pentru distrugere, violare de domiciliu și lovire, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Studenți la UMF, L. și C. B. au închiriat în 2018 un apartament în centrul municipiului Iași. Timp de șase luni, din ianuarie până în iulie, cei doi frați urmau să plătească 550 de euro lunar, la care se adăugau cheltuielile uzuale cu întreținerea și utilitățile, conform contractului.

Doar că proprietara le-a cerut să achite și facturi de la alte apartamente pe care le deținea, studenții refuzând să plătească și întreținerea altor locuințe.

Proprietara i-a bătut cu coada măturii
„Vii să-mi aduci bani, da sau nu? O să calculez când plecați ce mai e de plată la energie, adu-mi bani cât poți de repede, am sunat la țigani, mai aștept puțin”. Nu a trecut mult, iar amenințarea a fost pusă în practică.

Femeia s-a ținut de plan, așa că a intrat cu forța în apartament, însoțită de un bărbat, și i-a bătut pe cei doi chiriași cu o coadă de mătură și a amenințat cu un aparat cu electroșocuri, apoi le-a scos cu forța lucrurile pe casa scării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.