GRAV ACCIDENT PE E85! – O familie intreaga a ajuns la UPU – VIDEO DE LA LOCUL TRAGEDIEI

UPDATE: In mașină se mai afla o femeie de 59 de ani și doi copii, de 4 și, respectiv, 9 ani. Conform IPJ, copiii s-ar fi ales doar cu o sperietură, nefiind vorba despre vătămări corporale cum a fost speculat initial.

Una dintre cele două mașini lovite de Opel a rămas pe carosabil, partea din față fiind complet distrusă. La volanul ei se afla o tânără de 22 de ani, din Cochirleanca, care a scăpat teafără, însă cu siguranță își va aminti această seară.

Patru oameni – doi adulți și doi copii – au ajuns în această la UPU Buzau, după ce au fost implicați într-un accident produs pe E85.

Citiți și:  Carnagiu pe sosea. Trei oameni AU MURIT și doi sunt grav răniți

Toate cele patru persoane, membri ai aceleiași familii de buzoieni, din cartierul Broșteni, se aflau in Opelul de culoare albastră care circula dinspre Râmnicu Sărat înspre Municipiul Buzău.

Din primele date, șoferul a lovit acostamentul și a tras brusc de volan, mașina ajungând pe sensul opis de mers, acolo unde a lovit alte două autoturisme.

Autoturismul a ajuns pe câmp, toate cele patru persoane fiind rănite și duse de urgență la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau. – detalii de pe Reporter Buzoian.

VIDEO DE LA LOCUL TRAGEDIEI:

Credit foto / video: Reporter Buzoian

LASA UN COMENTARIU