Grav accident feroviar pe ruta București Nord – Suceava. Trei persoane au murit

Trei persoane și-au pierdut viața, luni, iar alte două au fost grav rănite, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren.

Accidentul s-a produs în satul Dumbrava, comuna Itelști, județul Bacău, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu.

În urma accidentului, trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două sunt rănite după ce maşina în care se aflau a fost lovită, luni, de un tren pe ruta București Nord – Suceava. În mașină se aflau cinci persoane, dintre care trei au murit în urma impactului.

Cei doi răniţi au fost preluaţi de echipajele medicale pentru a fi transportaţi la spital. „Garnitura de tren implicată este Inter Regio 1751, ce circula pe relaţia Bucureşti Nord – Suceava. Nu s-au înregistrat victime din rândul călătorilor sau a personalului. Trenul nu a deraiat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Circulaţia feroviară este blocată, a mai precizat sursa citată. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Nu s-au înregistrat victime din rândul călătorilor sau a personalului din tren.

Sursa citată precizează că trenul nu a deraiat, însă circulația feroviară este blocată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.