„Golanul de la Interne”, Traian Berbeceanu, vrea să revoluționeze politica: „Am dreptul”

Comisarul-şef în rezervă Traian Berbeceanu s-au înscris în Partidul Naţional Liberal (PNL). Anunțul a fost făcut de către preşedintele organizaţiei Deva, Florin Oancea.

„Am avut deosebita plăcere şi onoare să primesc astăzi în echipa PNL Deva doi oameni deosebiţi, doi prieteni: Traian Berbeceanu şi Marius Blendea. Experienţa profesională şi calitatea umană a celor doi noi colegi este foarte valoroasă pentru comunitatea noastră! Mă bucur că Traian şi Marius au ales să facă acest pas şi vină alături de noi, în cea mai performantă echipă!”, a transmis preşedintele PNL Deva, Florin Oancea.

Comisarul-şef în rezervă Traian Berbeceanu are 52 de ani. El ocupă în prezent funcţia de şef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela.

Imediat a venit și explicația lui Traian Berbeceanu, care spune că a hotărât să nu privească de pe margine. Reamintim că, în ultima perioadă, Berbeceanu s-a făcut remarcat prin limbajul violent, el amenințându-i cu bătaia pe Mircea Badea și Victor Ciutacu.

„De ce acum?

Pentru că, cred cu tărie, este momentul ca în viața tuturor partidelor să apară oameni noi, care până acum nu au mai fost implicați politic.

Pentru că am hotărât să nu mai privesc de pe margine, să mă implic, să nu mai fiu nevoit să invoc eternul „în locul lor așa aș face”.

Și nu în ultimul rând, pentru că am dreptul!

De ce PNL?

Pentru că mereu am avut simpatii liberale.

Pentru că în organizațiile din județul meu sunt oameni minunați, dedicați comunităților locale, gospodari care deja au demonstrat că merită, cu prisosință, votul oamenilor.

Pentru că în ultima perioadă de timp am avut șansa să cunosc lideri naționali, oameni valoroși, buni profesioniști, convingăndu-mă personal de bunele lor intenții.

Pentru că, în condițiile unei guvernări pline de greutăți inimaginabile, am simțit grija față de cetățeni, preocuparea pentru sănătatea și siguranța acestora în detrimentul cumulului de capital electoral.

Pentru că este partidul care poate să repornească România.

Pentru că PNL!

Unde în PNL?”, a transmis Traian Berbeceanu pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *