Golanii îți dau la muie, băi, Rus! Și ție și șefului tău, Ponta. Și mentorului vostru, Iliescu. Și mai multora, dar deja e prea lung titlul ăsta…

ioan-rus

Când ești PSD-ist prost, cercul se închide frumos. La câteva luni după Revoluția din 1989, Piața Universității a fost ocupată, timp de aproape două luni, de aproximativ 50.000 de tineri care au vrut să transmită un mesaj întregii Românii: că nu putem să ne lăudăm că am făcut revoluție anticomunistă dacă ulterior i-am votat tot pe comuniști. Teoretic, părea un mesaj simplu, dar pentru poporul îndobitocit n-avea să fie așa. În ”Duminica Orbului” (20 mai 1990), Ion Iliescu a câștigat alegerile cu 86% (!!!), din primul tur. Imediat după anunțarea rezultatelor, mișcările de stradă s-au intensificat. Iliescu i-a numit ”golani” pe cei care protestau (majoritatea studenți și intelectuali) și a chemat minerii din Valea Jiului, care i-au bătut până s-au căcat pe ei. Atunci, ”golanii” și-au însușit porecla cu mândrie și demnitate. S-a scris ”Imnul golanilor”, au apărut sintagmele „golan de bună-credință”, „golan titrat”, „golan elev”, „mini-golan”, „golan muncitor”, „golan arestat”, „golan alergic la roșu”, „golan cu două doctorate”, „golan meditator de feseniști”, „golan cu opinii”, „mamă de golan” etc. Golanii au pierdut, din păcate. Și înfrângerea golanilor a fost înfrângerea noastră, a tuturor. Chiar și a imbecililor care au votat cu Iliescu. DE TREI ORI.

Azi, deși toată lumea știe poveștile acestea, partidul lui Iliescu încă există și e la putere. Incredibil? Poate-n altă țară. Ei, și un ministru al guvernului făcut de partidul ăsta aflat la putere, Ioan Rus pe numele lui, s-a întors și el împotriva golanilor, după 25 de ani, doar că într-un alt context: ”Românii care lucrează afară câștigă 1500 de euro. Cu banii ăștia, nevestele li se fac curve și copiii rămași acasă golani”. Acum, că tot a adus domnul Rus vorba de golani și curve, este momentul să vedeți o poză cu fiul lui Ioan Rus și prietena acestuia:

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

rus-al-mic-300x300

Când s-a făcut mare, băiatul lui Rus n-a avut timp să se facă golan, pentru că a primit repede de la ta-su un hotel și o cafenea în Cluj. Cu banii astfel câștigați, și-a permis să-și angajeze o prietenă cu buze ca două anvelope de tractor puse una peste cealaltă.

Acum vreau să revin puțin la golani. E cazul, că tot vine 13 iunie, peste 2 zile. Atunci au venit minerii, chemați de Iliescu să „restabilească ordinea” în Piața Universității. Pe 13 iunie. Cu mulți ani înainte de apariția Antenei 3, minerii erau un fel de Gâdea sau Badea. Mințeau pur și simplu, fără remușcări sau menajamente. Mințeau și lumea îi credea (altfel de ce morții lor ar mai fi votat cu Iliescu de ÎNCĂ DOUĂ ORI și cu partidul lui DE FIECARE DATĂ?!). Gâdea și Badea ai anilor ’90 ziceau așa:

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Golanii au răspuns așa:

Ce frumoși erau golanii! Și ce rău a ajuns țara asta, condusă de hoții civilizați și educați care i-au cotonogit pe golani. O țară condusă de un partid de stânga în care liderii acelui partid de stânga au ajuns multimilionari, iar cetățenii ei de dreapta se zbat cu douăj de milioane pe lună în țară și 1500 de euro afară, că deh, capitalismul e greu, mai ales în statele fără justiție. Păi, futu-ți gâții mă-tii, Ioan Rus, dacă o singură nevastă s-a făcut curvă și un singur copil golan, apăi asta e din vina voastră, mă, nenorociților! Jos PSD! Nu o să ne lăsăm până când partidul ăsta nu o să DISPARĂ definitiv, mă, javrelor! Și nu, nu o să vă uităm pe nici unul, de la premier plagiator la lipitor de afișe și ultimul postac. Ne-am deșteptat, în sfârșit. Cine are o cafea? (sursa: mantzy.ro)

CITESTE SI: Despre „golanii” şi „curvele” care muncesc în străinătate

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

6 comentarii

 1. Mai bine o țuică…..

 2. multa muie ba cacaTULE
  Introduceţi textul chiar aici!

 3. in principiu are dreptate omul,dar nu trebuie generalizat…….

 4. Au votat o pula cu Iliescu a doua oara ……. S-AU FURAT VOTURII TAMPITULE
  Daca nu ai trait atunci nu ai cum sa sti …. ce insemna sa zici un NU …

 5. popor indobitocit?
  Bai animalule tu si cu familia ta sunteti dobitoci nu noi . Cate clase ai bai BOULE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.