Gloanțe și grenade. Asasinatele dinaintea lichidării lui Emi Pian

Emi Pian, liderul temutului clan interlop Duduianu, a fost răpus în noaptea de luni spre marţi, după o confruntarea sângeroasă din cartierul Crângaşi.

În urma unui conflict care s-a amplificat la o sesiune de barbut, Emi Pian a fost atacat (din câte se pare cu o sabie) de un rival care l-a ucis cu o singură lovitură.

Şocul hemoragic i-a fost fatal celui care în buletin poartă numele Florin Mototolea, iar astăzi, membrii clanului Duduianu îi vor ridica cadavrul de la INML.

Această moarte violentă a readus în atenţia publicului o altă reglare de conturi celebră în lumea interlopă: tentativa de asasinat de care a scăpat Nuţu Cămătaru.

Evenimentul incendiar s-a derulat la începutul anului 2002, când Nuțu Cămătaru își sărbătorea ziua de naștere pe domeniul deținut în cartierul Ferentari.

La un moment dat, Nuțu Cămătaru a fost înștiințat de unul dintre oamenii lui de încredere există mișcări suspecte în curte.

Odată alarmat, Nuțu a lăsat distracţia şi a plecat în recunoaştere alături de oamenii lui de încredere şi câteva minute mai târziu înţelegea totul.

Doi cetățeni moldoveni încercau să-i „planteze” grenade sub mașină liderului interlop din Ferentari, care a avut un moment de inspiraţie şi a aflat tot ce voia.

Nuțu le-a vorbit frumos asasinilor tocmiţi să-l lichideze, le-a promis că vor scăpa teferi şi nevătămaţi, iar pentru a fi şi mai convingător le-a oferit şi 5.000 euro.

Toate aceste dovezi de mărinimie avea ca scop final identificarea celui care dorea să-l vadă mort pe Nuţu Cămătaru, care a aflat în cele din urmă cine era marele duşman.

Un personaj pe nume Scali, cândva om de încredere al lui, activa într-o grupare rivală şi dorea să-l elimine pe regele Ferentariului.

Mai departe, Cămătaru le-a spus moldovenilor să-l sune pe Scali și să-i spună că au rezolvat treaba și că îl așteaptă la benzinăria de la cimitirul Bellu. „De aici încolo există două variante ale poveștii: cea spusă de Nuțu Cămătaru procurorilor, conform căreia Scali l-ar fi văzut și ar fi fugit, și cea neoficială, susținută de martori.

În această variantă, Nuțu l-ar fi capturat pe Scali și l-a dus la ferma lui din Ferentari și l-ar fi dus într-un beci. În prezența invitaților, Scali ar fi fost bătut crunt.

La un moment dat, oamenii lui Nuțu ar fi adus-o de acasă pe soția lui Scali, căruia Nuțu îi pusese gând rău de mai mult timp. Aceasta ar fi fost violată – spune legenda – chiar sub ochii soțului ei.

Câteva săptămâni mai tărziu, femeia s-a aruncat de la geamul apartamentului în care locuia și a murit. Polițiștii au suspectat că aceasta a fost aruncată, însă nu au găsit dovezi în acest sens.

Ulterior, cele 10 grenade anti-tanc și 12 case de detonare au fost abandonate în zona Gării de Nord, acolo unde au fost găsite de un trecător și predate poliției.

Scali a supraviețuit acelui moment și ar fi încercat să se răzbune pe unul dintre oamenii care l-au capturat.

Pentru că era conștient că nu se poate atinge de Nuțu Cămătaru, el a încercat să-l lichideze pe Fluturică, unul dintre oamenii acestuia.

Scali l-a așteptat pe Fluturică pe o stradă din București și a descărcat 10 cartușe în jeepul pe care acesta îl conducea. Miraculos, Fluturică a scpăat fără nici o zgârietură”, arată wowbiz.ro.

Moartea lui Emi Pian

Conform informaţiilor oficiale, Emi Pian a fost tăiat în noaptea de luni spre marți în urma unui conflict apărut cu un rival la barbut.

Reprezentanţii Poliției Capitalei au anunțat că a fost vorba despre un scandal între mai multe persoane. Incidentul din cartierul Giuleşti a avut loc în jurul orei 3:00.

La finalul confruntării violente, doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei fiind Emi Pian, care era deja decedat, conform informaţiei publicate în exclusivitate pe retetesivedete.ro.

Marţi, 4 august 2020, clanul Duduianu a intrat în alertă după anunţul conform căruia cel care l-ar fi ucis pe Emi Pian a fost dus la audieri la Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei.

La audierile de la Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei au fost aduşi şi alţi suspecți, la rândul lor membri al clanului rival.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *