GIULIANI: GEORGE SOROS FINANȚEAZĂ BLACK LIVES MATTER PENTRU A „RĂSTURNA GUVERNUL NOSTRU”

Avocatul personal al președintelui Donald Trump, Rudy Giuliani, l-a învinuit strident pe miliardarul de extremă stânga George Soros de finanțarea Black Lives Matter ca o modalitate de a diviza Statele Unite și de a „răsturna guvernul nostru”.

Fostul primar al orașului New York, Giuliani, a susținut într-un interviu că Soros finanțează „organizația teroristă internă” BLM și alte grupuri radicale violente pentru că vrea să distrugă guvernul.

Giuliani, care în calitate de procuror american a dat jos șefii mafiei în anii 1980, s-a referit la „trecutul bolnav” al lui Soros în timp ce îi condamna donațiile pentru Black Lives Matter.

„Aceasta este o organizație ilegală și intenția lor este de a răsturna guvernul nostru”, a spus Giuliani în timpul unui interviu la „The Story with Martha MacCallum” de Fox News.

„Președintele ar trebui să-i declare o organizație teroristă internă și atunci poate îl putem opri pe Soros să le acorde 150 de milioane de dolari”, a adăugat Giuliani.

„Soros intenționează să distrugă guvernul nostru pentru un motiv bolnav al său, care provine din antecedentele sale bolnave.”

Giuliani spune că Soros vrea ca Black Lives Matter să dividă țara, astfel încât să poată răsturna guvernul

Nu este clar ce a vrut să spună Giuliani prin „antecedente bolnave”, dar se știe că Soros a colaborat cu forțele de ocupație ale Reich-ului în Ungaria din timpul celui de-al Doilea Război Mondial trădându-și compatrioții evrei din Ungaria natală.

Sau s-ar putea să se fi referit la istoria lui Soros ca investitor nemilos, căruia i s-a reproșat că a distrus economiile unor țări întregi prin manevre împotriva monedelor lor.

Soros este un donator de extremă stângă pentru democrați și alte cauze liberale și radicale din Statele Unite și Europa.

El a sprijinit organizațiile de stânga din Israel, inclusiv unele extrem de critice față de guvern și unele care susțin mișcarea Boicot, Dezinvestire și Sancțiuni.

În iulie, Soros a anunțat că introduce o altă sumă imensă de bani în organizația de stânga radicală Black Lives Matter.

Giuliani spune că „fondul bolnav” al lui George Soros joacă un rol în acțiunile sale

Cu Statele Unite arzând sub revolte de stânga, jafuri și proteste împotriva poliției, Soros a anunțat că donează încă 220 milioane de dolari pentru mișcarea „Black Lives Matter”.

O mare parte din banii lui Soros sunt destinați eforturilor de a retrage fondurile poliției și de a controla sistemele de vot din 2020, a dezvăluit fundația sa.

„Acesta este momentul pentru a lua măsuri urgente și îndrăznețe pentru a aborda nedreptatea rasială din Statele Unite”, a declarat într-un comunicat Alex Soros, fiul lui George Soros și vicepreședinte al „Open Society Foundations” ale familiei Soros.

Soros cel tânăr a dezvăluit, de asemenea, impulsul său de stânga radicală pentru abolirea închisorilor americane.

„Aceste investiții vor împuternici liderii verificați din comunitatea neagră pentru a reinventa poliția, să pună capăt încarcerării în masă și să elimine barierele în calea oportunităților care au fost sursa inechității prea mult timp”, a spus Alex Soros.

Sursa: Invictus

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.