Gigi Becali, dupa tragedia din Colectiv: “Fac un spital de 50 de milioane de euro, vreau sa angajez medici care au plecat in strainatate”

becali

Tragedia infioratoare din Colectiv continua sa-si numere mortii. 46 de oameni si-au pierdut viata pana acum. Printre ei, si colega noastra, Teodora Maftei.

Gigi Becali a promis ca va investi, alaturi de un alt om de afaceri caruia nu a vrut sa ii dezvaluie numele, 50 de milioane de euro pentru construirea unui spital modern, in Pipera.

“Am deja planul facut. Doctorul Schmidt, din Germania, cu care am fost prezent la spitalul de arsi este gata sa revina in tara si sa lucreze la acest spital. Va fi un proiect foarte mare. Cei care au venituri mici, ma refer aici la persoanele cu salrii modeste sau la pensionarii cu pensii mici vor beneficia de gratuitate.”

“Cei cu bani vor plati toate serviciile medicale asa cum platesc la orice clinica privata la care merg in clipa de fata. Vreau, de asemenea, ca prin intermediul acestui proiect sa-i readuc acasa pe medicii romani care au plecat in strainatate. Am si gandit in acest sens un proiect pentru ei. La fiecare consultatie sau interventie chirurgicala pe care o vor avea, un procent de 30 la suta din incasari se va intoarce direct in buzunarul lor.”

“Va spune eu, ca daca acesti mari specialisti romani, care acum activeaza in strainatate, vor castiga intre 8 si 10.000 de euro pe luna, nu vor mai pleca din tara. Romania are nevoie de acesti oameni si trebuie sa facem cumva sa-i aducem acasa”, a spus Gigi Becali pentru SpyNews.

Conform Libertatea, partenerul lui Gigi Becali in acest proiect ar putea fi Ion Tiriac, cel mai bogat roman in acest moment, conform ultimului top publicat de Capital.

VEZI SI: Au sosit rezultatele! De ce au murit tinerii din Club Colectiv?

loading...
Loading...

Nationalisti.ro

Editor Coordonator

2 comentarii la „Gigi Becali, dupa tragedia din Colectiv: “Fac un spital de 50 de milioane de euro, vreau sa angajez medici care au plecat in strainatate”

 • 11 noiembrie 2015 la 00:51
  Permalink

  In sfarst domnule Becali aveti un proiect bun pentru oameni, poate va vine o ideie sa construiti niste scoli prin R Moldova sau prin Bulgaria, sau Serbia la comunitatile de romani amarati pe care statul roman nu ii ajuta..

  M

  Răspunde
 • 11 noiembrie 2015 la 13:58
  Permalink

  Bulgari, sarbi ? Sa se duca acasa.
  Bravo lui !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *