Ghiță a urlat de plăcere că s-a trezit cocoșul de tablă de pe hotelul de vis-a-vis! Întâlnire de gradul 0 între gurista PSD și patronul RTV pe o insulă exotică

Ghiță a urlat de plăcere că s-a trezit cocoșul de tablă de pe hotelul de vis-a-vis! Întâlnire de gradul 0 între gurista PSD și patronul RTV pe o insulă exotică.

„Printre ele si “gurista” psd Oana Lovin, cea care a profitat intr-una din zile de neatentia celor din grupul cu care venise si s-a refugiat pe o plaja ascunsa din “Governor Golf” impreuna cu cel pe care il idolatrizeaza pe facebook, Sebastian Ghita, pe care l-a “extras” rapid din bratele posesivei sale amante cu care venise in vacanta!

Gurile rele spun ca gemetele de placere ale lui Ghita in urma felatiei prestata de parasuta PSD s-ar fi auzit pana la hotelul Eden-Roc, mogulul promitandu-i “guristei” chiar o crestere a remuneratiei pentru aparitiile de la Romania TV in emisiunea betivanului Victor Ciutacu!”, a scris fugarul Cristian Rizea pe Facebook.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

„Iata dragi romani, cum Ghita taranusul de la Ploiesti pe care prima oara l-am vazut in vara lui 2007 la Monte Carlo cu nelipsita borseta pe umar si sosete albe, bantuind singur prin fata pe la “Metropole Shopping Center”, a ajuns sa-si faca vacanta in cel mai exclusivist loc din lume, insula Saint Barths sau asa cum pronunta localnicii, Saint Barthelemy!”, mai scrie Rizea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *