Ghiță a urlat de plăcere că s-a trezit cocoșul de tablă de pe hotelul de vis-a-vis! Întâlnire de gradul 0 între gurista PSD și patronul RTV pe o insulă exotică

Ghiță a urlat de plăcere că s-a trezit cocoșul de tablă de pe hotelul de vis-a-vis! Întâlnire de gradul 0 între gurista PSD și patronul RTV pe o insulă exotică.

„Printre ele si „gurista” psd Oana Lovin, cea care a profitat intr-una din zile de neatentia celor din grupul cu care venise si s-a refugiat pe o plaja ascunsa din „Governor Golf” impreuna cu cel pe care il idolatrizeaza pe facebook, Sebastian Ghita, pe care l-a „extras” rapid din bratele posesivei sale amante cu care venise in vacanta!

Gurile rele spun ca gemetele de placere ale lui Ghita in urma felatiei prestata de parasuta PSD s-ar fi auzit pana la hotelul Eden-Roc, mogulul promitandu-i „guristei” chiar o crestere a remuneratiei pentru aparitiile de la Romania TV in emisiunea betivanului Victor Ciutacu!”, a scris fugarul Cristian Rizea pe Facebook.

„Iata dragi romani, cum Ghita taranusul de la Ploiesti pe care prima oara l-am vazut in vara lui 2007 la Monte Carlo cu nelipsita borseta pe umar si sosete albe, bantuind singur prin fata pe la „Metropole Shopping Center”, a ajuns sa-si faca vacanta in cel mai exclusivist loc din lume, insula Saint Barths sau asa cum pronunta localnicii, Saint Barthelemy!”, mai scrie Rizea.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *