Ghinion teribil! Un țigan a găsit un polițist sub capacul de canal pe care încerca să îl fure

capac_canal_politist

Deși de regulă sub un capac găsești un premiu sau măcar îndemnul să încerci în continuare, e posibil totuși și să ai un mare ghinion. A aflat-o pe propria piele un țigan din Craiova, Geo Lemandroi, în timp ce încerca să fure un capac de canal. După ce l-a ridicat, sub capac a găsit un polițist.

Speriat, țiganul a lăsat imediat capacul și a încercat să fugă, dar a fost imobilizat de un coleg al polițistului, alertat prin stație. Deși a încercat să spună că, de fapt, știa că este un polițist sub capac și voia să îl salveze, Geo Lemandroi a fost arestat preventiv, urmând să fie judecat pentru tentativă de furt.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

”Prea s-au obișnuit toți să găsească numai premii în produse sau bani sub capac. Era timpul pentru o schimbare”, spune ingeniosul polițist care s-a ascuns sub capacul de canal. ”Ce-i drept, am așteptat câteva zile acolo, motivat și de faptul că nu știam cum să ies, dar eu zic că a meritat până la urmă.”

Acest articol este un pamflet.  TNR

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile