Ghid practic: Reteta pentru un sclav perfect

O tara frumoasa ca a noastra si condusa de oameni destepti (unul mai destept decat altul, as putea spune) are nevoie de sclavi. Daca sclavii nu ar trai pe aceste taramuri, desteptii care ne conduc nu ar putea face averile pe care le fac acum. Dar, spre deosebire de sclavii din trecut, acestia nu mai pot fi cumparati din piata de la negustorii de sclavi pentru ca sar imediat ONG-urile si iese scandal. Acum sclavul trebuie format de mic. Trebuie crescut si educat pana ajunge la mentalitatea de sclav, dar trebuie sa-i lasi si impresia ca-i liber.

Asa a aparut urmatoarea reteta de educat sclavii moderni:

1. Din momentul in care se naste sclavul, acesta trebuie sa invete frica. Asa ca, pana a ajunge la scoala (asta daca are norocul si nu ramane analfabet la sapat campul), sclavul trebuie crescut “cu frica de Dumnezeu”. Este dovedit faptul ca religia crestina a fost a sclavilor, fiind singura speranta a acestora la o viata mai buna. Au trecut 2000 de ani de atunci, dar sclavii moderni au nevoie in continuare de religie, de un popa care sa le spuna cum ii va arde zeitatea in focul iadului daca nu se supun, etc.

2. Sclavul crescut cu frica de Dumnezeu ajunge la scoala. Acolo invata ca trebuie sa taca atunci cand vorbeste profesorul. Nu are voie sa gandeasca singur, trebuie doar sa toceasca si sa invete pe de rost ce spune un imbecil sictirit si nervos pentru ca i s-a taiat salariul. Daca sclavul incepe cu intrebari risca sanctiuni (note proaste, corijente, ani repetati etc.). In banca sclavul trebuie sa taca si sa raspunda exact la intrebarile pe care le pune profesorul, intrebari pe care le-a invatat in prealabil.

3. Sclavul a mai crescut, incepe sa auda de politie, justitie etc. Din acest moment invata regula lui Cristos, aia cu intorsul celuilalt obraz. Daca isi ia un sut in fund, trebuie sa intoarca si cealalta buca. Daca-si ia un pumn in gura, trebuie sa stea linistit pentru a-l lua si pe al doilea. Trebuie sa faca asta pentru ca, daca riposteaza, risca sa intre el la puscarie pentru ca s-a aparat de un tigan, un fiu de senator, un jeg cu bani mai multi decat el. Pentru ca justitia inseamna bani. Cine are bani, are dreptatea de partea lui. Asa ca sclavul tace si inghite cu speranta ca pe lumea cealalta va trai relaxat pe un norisor la o tabla cu Cristos si asculta de cei care-i spun: “Lasa mai, nu fi suparat. O sa-i bata Dumnezeu pe aia!”. Da, ii va batea pe aia Dumnezeu doar daca pe Dumnezeu il cheama Volodia si e raket ucrainean pus pe fapte mari. In rest nu se aplica.

4. Sclavul a terminat scoala si s-a dus in armata. Acolo invata umilinta, invata ce inseamna sa iei ordine absurde de la un dobitoc cu un coeficient de inteligenta apropiat de cel al unui gandac retardat. Invata sa spele buzile cu periuta de dinti, invata pedepse absude de la un cretin a carui singura motivatie este “ca asa vrea pula mea”, invata sa inghita toate mizeriile de la restul soldatilor care au trecut prin aceleasi cazne si acum se razbuna pe noii veniti. Intr-un cuvant, invata sa inghita.

5. Dupa armata, sclavul ajunge in campul muncii. Acolo invata sa taca si sa se supuna unui sef mai tampit decat el, sef ajuns acolo pe linie de partid sau pe meritul de a fi neam cu un sef mai mare. Invata ca ideile lui nu sunt bune, invata ca ideile lui sunt furate si monetizate de altii, invata ca e doar un sclav si ca mai sus nu poate ajunge.

6. Sclavul descopera televizorul si politica. De aici invata ca tacerea e de aur altfel vine miros de bulan, catuse si puscarie. Sclavul e suparat, se simte oprimat dar iesitul in strada la scandal ori nu-i ajuta cu nimic ori il va umple de vanatai sau va fi disponibilizat din varii alte motive. Asa ca sta acasa, injura “liber” in fata telavizorului, iar a doua zi merge inapoi la serviciu pentru a-si primi salariul cu X% redus din motive mai mult sau mai putin justificate.

7. Printr-o intamplare nefericita, sclavul ajunge la mila sistemului X (X= sanitar, social, etc). Ce primeste? Un sut in fund. El este sclav, nu om liber. In acest caz invata ca, oricat ar cotiza, bani pentru el nu sunt. Daca-i la spital, trebuie sa-si cumpere medicamentele, seringile, pansamentele etc. Daca ajunge somer/pensionar/handicapat invata ca este o lichea pe care o dispretuiesc toti pentru ca mananca bani degeaba. Asa ca invata sa taca iar.

8. Sclavul moare si pe nimeni nu intereseaza. Pentru ca e doar un sclav si nu merita tinut minte.

Pentru ca toata viata a tacut si nu s-a remarcat prin absolut nimic chiar daca ar fi putut face asta.

 Articol de Sebastian Bargau

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *