Ghid practic: Metoda eficienta pentru a-ti elibera locul de parcare

In Iasi am descoperit cea mai buna metoda de a-ti elibera locul de parcare pe care ti-l ocupa un nesimtit. Nu ma refer aici la cei care sunt doar in trecere si stau o ora, poate doua. Ma refer la nesimtitii care stau acolo de multa vreme si, cu buna stiinta, iti iau locul de parcare. Ei bine, am gasit cea mai simpla metoda si, culmea, cea mai eficienta de a-ti elibera locul de parcare. Am crezut initial ca-i doar o intamplare, poate din noroc s-a eliberat locul meu de parcare. Dar am refolosit-o ieri in Hunedoara si, din nou, a functionat. E metoda garantata, in maxim 10 minute locul tau de parcare e liber, va spun sigur. Si asta doar din vorbe, fara ridicat stergatoare sau alte minuni.

Prin 2000 si ceva (nu mai stiu exact) am avut o masina de firma pe care o parcam in fata blocului. Am avut grija sa nu iau locul de parcare al niciunui vecin, mi-am gasit locul meu. Si, tacit, al meu a fost vreun an de zile. Se mai intampla sa il gasesc ocupat dar, dupa cateva ore, se elibera si coboram si mutam masina in locul de parcare pe care-l consideram al meu.

Intr-o zi a venit un Costel si a parcat in locul de parcare pentru ca l-a gasit gol. Nu stiam masina, am crezut ca-i la fel ca altii, si am trecut cu vederea. Dar masina respectiva nu s-a miscat de acolo nici a doua zi. Si nici a treia zi. Deja am inceput sa-mi pun intrebari. A venit weekend-ul si am stat cu ochii pe ea sa vad cine misuna pe langa. Si vine Costel la masina sa ia ceva. Hop si eu.

“Nu va suparati, e masina dumneavoastra?”
“Da!”, raspunde Costel.
“Stiti, asta-i locul meu de parcare… Oare nu o puteti muta?”
“Nu!”, mi-o taie Costel.
“De ce? Nu mai porneste?”, il intreb destul de serios.
“Da, nu mai porneste! E bine?”, imi raspunde zeflemitor.
“Aaaa, poate aveti ghinion. Eu sunt mai norocos, serios. Va garantez ca daca-i dau eu o cheie, va porni.“, i-am zis scurt, dupa care m-am intors si am plecat in casa.

Dupa cinci minute am coborat si mi-am mutat masina in locul de parcare proaspat eliberat. La fel s-a intamplat ieri si la Hunedoara, prin urmare cred ca metoda functioneaza.

E testata in doua locuri, presupun ca merge si-n al treilea.

Articol de Sebastian Bargau

LASA UN COMENTARIU