Ghici care este CEL MAI FOLOSIT NUME in Marea Britanie! NICI NU TE ASTEPTAI!

baby

Da, cum este cel mai popular nume din toata Marea Britanie.

Cel mai popular nume era candva … „Jack”.

Conform raportului Breitbart Londra de saptamana trecuta, Muhammed a fost „incoronat” ca cel mai popular nume de baieti din Marea Britanie in cifrele publicate de Biroul National de Statistica (ONS). Numele profetului musulman il depaseste pe cel de Oliver, fiind cel mai popular nume de baieti ales de catre parinti in Marea Britanie in 2013.

  • Cum se face ca acest lucru sa se intample in timp ce poporul britanic este constient de faptul ca Marea Britanie devine o natiune musulmana?
  • Cum de toate acestea nu sunt dureroase pentru fiecare membru al societatii?
  • Cum a devenit identiatea rasiala cel mai rau lucru de pe pamant, pana la punctul in care oamenii isi reglementeaza propriile ganduri in scopul de a se asigura ca nu cumva sa fie catalogati niste rasisti nenorociti?

Eu dau vina pe evrei care indeamna la rasism contra albilor. Practic, ei au distrus moralitatea tradițională, și au înlocuit-o cu o nouă formă – cea de multiculturalism.

„Dezbina si cucereste” , „Albii nu-s oameni”, „Oricine nu este evreu este egal cu un animal si merita sa moara/sa fie sacrificat” etc – rasismul evident promovat in biblia evreilor.

Dumnezeu sa ne ajute pe toti!

Redactia Nationalisti.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile