Gherțoiul Sănătății, fără mască în interior pentru cel puțin 20 de minute. Vlad Voiculescu este principalul susținător al purtării măștii de către copii, inclusiv la orele de sport

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat fără mască în timp ce se afla pe holurile Parlamentului, informează Știrile Pro TV.

Voiculescu a fost surprins timp de aproximativ 20 de minute fără masca de protecţie, timp în care a vorbit la telefon şi s-a salutat cu doi colegi.

La un moment dat, el a fost invitat într-unul dintre birourile parlamentare de către unul dintre colegii săi de la USR-PLUS.

În timp ce se îndrepta către acest birou, o echipă a Ştirilor Pro TV a încercat să obţină de la el un punct de vedere, însă ministrul Sănătăţii – care între timp îşi pusese o mască – a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii Pro TV.

Citiți și:  Vlad Voiculescu l-a sfidat pe Dan Barna. Vâlcu: ”Poate Voiculescu îl trimite pe Barna să-i ridice ochelarii...”

Reamintim că la momentul redeschiderii școlilor, Ministerul Sănătății condus de Vlad Voiculescu s-a opus vehement propunerii Ministerului Educației, de a permite copiilor să participe la ora de sport fără mască.

După îndelungi insistențe ale MEN, pe fondul nemulțumirii părinților, Vlad Voiculescu a acceptat ca elevii să nu poarte masca în aer liber, în timpul orelor.

91 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU