Gheorghe Piperea, despre decizia CEDO referitoare la vaccinarea obligatorie: ‘China scrie pe noi de acum încolo’

Avocatul Gheorghe Piperea interpretează într-o notă pesimistă decizia CEDO referitoare la vaccinarea obligatorie din Cehia. Acesta afirmă că nu este cazul de optimism, având în vedere „fraza ucigătoare” din decizia de ieri – vaccinarea poate fi obligatorie în democraţie.

Context: Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), sesizată de părinţi ai unor copii cărora li s-a refuzat accesul la o grădiniţă, din cauză că nu au fost vaccinaţi, în Cehia, a stabilit joi că vaccinarea obligatorie este ”necesară într-o societate democratică”, într-o hotărâre a instanţei sale supreme, Marea Cameră, relatează AFP. Hotărârea CEDO poate fi citită (în limba franceză) AICI! (.pdf)
„Au apărut ieri interpretări optimiste ale deciziei CtEDO de ieri în speța Vavrika și alții contra Cehiei. S-a spus că e vorba doar despre Cehia și despre legea sa internă, care obligă părinții să își vaccineze copiii și că e vorba doar despre cele 9 vaccinuri administrate copiilor în Cehia.

Nu e cazul de optimism și auto-îmbărbătări.

Deciziile CtEDO sunt obligatorii în dreptul intern (o discuție se poate face între specialiști, dar e prea tehnică pentru a da detalii – se poate susține că sunt obligatorii doar deciziile care constată violarea CEDO, nu și cele care constată că NU există violare)

În al doilea rând, pentru influencerii globaliști și oile progresiste nu contează ce a spus Curtea în mod real, ci percepția și propaganda.

Fraza ucigătoare din decizia de ieri a Curții este asta – vaccinarea poate fi obligatorie în democrație.

Toate titlurile din presa main-stream, globalistă, de ieri, încep cu această frază. E ca și când CtEDO ar fi pus fraza în comunicat la momentul potrivit, la locul potrivit, în exact formula așteptată de Bill Gates. Și de protv – ul “nostru”.

Cehia are lege internă de vaccinare obligatorie a copiilor cu 9 vaccinuri – Curtea spune că o asemenea lege NU violează CEDO.

Numai că onor judecătorii oengiști ai Curții de la Strasbourg nu se opresc aici, ci purced la construcția (irațională în raport de CEDO) unei ierarhii extrem de periculoase între drepturi mai mult sau mai puțin importante – dreptul la sănătatea celorlalți și solidaritatea sunt mai importante decât dreptul individual la viață privată și educație*. În concepția de ieri a Curții, drepturile colective sunt mai importante decât cele individuale – iar asta este, într-adevăr, o schimbare istorică de trend, dar nicidecum una pozitivă.

China scrie pe noi de acum încolo.

Dacă vreo țară ca România va decide ă vaccinarea contra a orice este obligatorie, atunci CtEDO va putea spune, din nou, că asta e o treabă “necesară” într-o democrație. Una de tip chinezesc, desigur, dar tot democrație, în noul sens dat de semizeii oengiști care s-au făcut judecători de drepturi INDIVIDUALE ale omului.

PS Am făcut o cerere la această CtEDO de înghețare a proiectului de lege a vaccinării obligatorii care se află în discuție la Parlament – oare ce credeți că se va dispune acum? Ce vânt în pânze vor avea acum “specialiștii” vacciniști, sponsorizați ai Big Pharma…

*nu la fel a decis Curtea când s-a pus problema drepturilor minorităților sexuale de a-și alege orientarea sau genul/lipsa de gen de care au chef sau interes”, scrie Piperea pe Facebook.

Sursa: ortodoxinfo.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!