Gheorghe Piperea: ”Desființarea UE, Roexit, falimentul FMI”

Cunoscutul avocat reacționează față de condițiile impuse României – și după ce s-a anunțat că țara noastră va intra sub monitorizarea FMI

Avocatul și profesorul de Drept Gheorghe Piperea pune punctul pe ”i” în cazul ”reușitei” sau „soluției” Guvernului Cîțu – împrumutul de la Comisia Europeană, de 15 miliarde de euro.

RoExit – dezastru sau eliberare? Cât ar suferi și ce ar câștiga România și UE
”Este pe 30 de ani, vorbim de 2051”, atrage atenția avocatul. ”Eu voi fi fost oale și ulcele, dar copiii și nepoții noștri vor plăti taxe și impozite pentru a rostogoli pe alți 30 de ani acest împrumut – care se adaugă celorlalte 30 de miliarde de euro luate cu împrumut de Cîțu, în aceeași pandemie, pentru nu se știe ce”.

Mai mult, avocatul subliniază că ”monitorizarea îndeplinirii condițiilor impuse României pentru acest împrumut (a cărei destinație nu o știe nimeni) va fi în sarcina FMI”.

Deci, spune Piperea, “teoria conspirației, conform căreia pandemia a fost șansa nesperată ca țări ca România să fie colonizate de puterile financiare, devine fapt al lui Werner & Cîțu & Orban & Barna, devine adevăr al conspirației”.

În consecință, avocatul consideră că toți cei care ”au aplaudat arderile simbolice pe rug ale celor care arătau că împăratul nu are haine noi, ci este gol pușcă și prost de bubuie”, sunt COMPLICI ai conspirației!

Ofiţer de informaţii, mesaj pentru ROEXIT: „Atunci UE nu mai reprezintă nimic”
De fapt și din păcate – ai unei realități BAZATE pe cifre! Altfel spus… ”orice putere politică, de acum în 30 de ani, va fi subordonată condiționalităților acestui împrumut”.

Concluzia avocatului seamănă cu cea pe care tânăra și reaua de gură Diana Șoșoacă i-o propunea premierului din 2004, Adrian Năstase, pentru a scăpa de probleme – un cutremur de gradul 9!

Sau, cum spune azi profesorul Gheorghe Piperea – ”Singurele trei situații în care se va mai putea face politică suverană și independentă în România rămân: desființarea UE, Roexit, falimentul FMI”.

De aceea am și preluat această ultimă parte a ”soluției” – din ”optimism”.

Sursa: sputnik.md

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!