Gheorghe Dincă eliberat în mai puţin de două săptămâni, dacă nu se face trimiterea în judecată

Gheorghe Dincă îşi schimbă strategia pe ultima sută de metri! Înainte să ajungă în faţa judecătorilor a vrut să-i vadă iar pe procurori. A apărut cu o înfăţişare nouă şi cu o declaraţie nouă. Cinci ore i-a luat lui Dincă să o scrie. Iar printre altele, a susţinut că nu a ucis-o pe Luiza Melencu. O speranţă în plus pentru familia tinerei dispărute. Bunicul Luizei susţine că a fost contactat de două fete de 12 şi 17 ani care spun că şi ele au fost răpite şi abuzate de Gheorghe Dincă în casa groazei. Dar au reuşit să scape!

„M-am trezit în casa lui, mă durea tot corpul şi mă simţeam rău, dar mai era o fată. Nu mi-a venit să cred când am auzit câţi ani avea. Avea 12 ani!”. Este doar unul dintre mesajele primite de bunicul Luizei Melencu. Două fete de 12 şi 17 ani l-au contactat în urmă cu câteva zile. Ambele susţin că au fost victimele lui Gheorghe Dincă.

Stelian Iordache, bunicul Luizei: Mi-a povestit că, trecând pe lângă ea, avea în mână ceva, o batistă, i-a pus-o la nas, a urcat-o în maşină şi a dus-o acasă. Acasă, fata spune că mai erau alte fete la Dincă, dar între timp cică le-a dat drumul

Citiți și:  E bomba anului în Dosarul Caracal! Dinca l-ar fi contactat pe unul dintre puternicii lumii

Deocamdată poliţiştii nu le-au căutat pe aceste fete. În schimb, dosarul DIICOT merge mai departe. Gheorghe Dincă a cerut să fie reaudiat înainte de a se întâlni cu judecătorii.

După aproape şase luni în spatele gratiilor, Dincă şi-a schimbat înfăţisarae. Are barbă şi mustaţă, iar la audieri a venit cu şapcă pe cap. Surse din anchetă spun că în sală, suspectul principal a fost concentrat şi extrem de nervos.

Stelian Iordache, bunicul Luizei: În comparaţie cu primele zile când l-am văzut, Dincă parcă e un actor de Hollywood. Arată omul destul de bine, asta denotă că e foarte bine protejat, foarte bine menajat

Gheorghe Dincă a fost scos din arest şi adus aici, la sediul DIICOT, la ora 10 dimineaţa. Timp de cinci ore, a dat o declaraţie scrisă, cu noua versiune în ceea ce o priveşte pe Luiza Melencu. Abia mai apoi, în jurul orei 15, a început audierea propriu zisă în care unul dintre procurorii de caz, dar şi cei patru avocaţi prezenţi, i-au pus mai multe întrebări.

Citiți și:  Este răsturnare de situație în dosarul Caracal! Cine au fost complicii lui Gheorghe Dincă?

În declaraţia scrisă pe zeci de pagini, Dincă a mărturisit că nu a ucis-o pe Luiza Melencu. Iar printre rânduri, ar fi scris şi alte detalii care nu au legătură cu ancheta. De exemplu, că ar fi fost tâlhărit.

Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu: Poate să fie şi dintr-un interes personal al lui, să scape de o parte din pedeapsă, poate să fie şi învăţat de cineva ca să încurce cercetarea, dar eu sper ca el să-şi dea seama că mai are o şansă să spună adevărul

Dosarul trebuie trimis în judecată până cel târziu în 22 ianuarie, atunci când perioada legală de arest preventiv expiră. Altfel, Gheorghe Dincă ar putea umbla din nou liber pe străzi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.