Gest SOCANT într-un club de fițe din Constanța! O domnișoară a comis-o în chiuvetă!

Gafă de proporții într-un club din Constanța
O domnișoară a confundat toaleta cu chiuveta
*Ipostazele controversate în care a fost surprinsă

După luni la rând în care pandemia de coronavirus ne-a dat bătăi de cap tuturor, iată că a venit și momentul mult așteptat! Deschiderea cluburilor, a restaurantelor și a barurilor a fost cea mai bună veste pentru tinerii petrecăreți, care au început din nou să se bucure de distracție și de compania prietenilor!

Ei bine, una dintre domnișoarele petrecărețe a recurs la un gest de-a dreptul rușinos chiar într-un club de fițe din Constanța, unde nume grele ale showbiz-ului românesc obișnuiesc să petreacă până în zorii zilei.

Domnișoara petrecăreață a respectat dress code-ul petrecerii, s-a conformat și a avut o apariție de zile mari, într-o rochie albă, mulată, cu un decolteu de invidiat, dar un mic detaliu a făcut-o vedetă în localul de fițe, deoarece mai mulți petrecăreți au început să o fotografieze.

Focoasa brunetă a confundat toaleta cu chiuveta

Chiar dacă a respectat dress code-ul petrecerii, a cam încălcat regulile morale și de igienă. A ajuns cu brio la baie, însă nu a mai vrut sau poate nu a mai reușit să intre și în cabina toaletei, nu s-a mai putut abține și a comis-o direct într-una din chiuvetele băii.

Domnișoara misterioasă a devenit vedetă peste noapte, pe site-urile de socializare, iar dacă nu ne credeți pe noi, fotografiile controversate din Galeria Foto stau drept dovadă. Petrecăreții și-au dat coate și, mai pe față, mai pe ascuns, au pozat-o pe domnișoara care a gafat.

În fotografii, focoasa brunetă pare extrem de relaxată și dă de înțeles că nu consideră că ceea ce se întâmplă este o rușine, ba chiar și-a dat lenjeria intimă jos, în fața celorlalte domnișoare din baie și ”a trecut la treabă” nestingherită.

Sursa: spynews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *