“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Gest SOCANT într-un club de fițe din Constanța! O domnișoară a comis-o în chiuvetă!

img 21

Gafă de proporții într-un club din Constanța
O domnișoară a confundat toaleta cu chiuveta
*Ipostazele controversate în care a fost surprinsă

După luni la rând în care pandemia de coronavirus ne-a dat bătăi de cap tuturor, iată că a venit și momentul mult așteptat! Deschiderea cluburilor, a restaurantelor și a barurilor a fost cea mai bună veste pentru tinerii petrecăreți, care au început din nou să se bucure de distracție și de compania prietenilor!

Ei bine, una dintre domnișoarele petrecărețe a recurs la un gest de-a dreptul rușinos chiar într-un club de fițe din Constanța, unde nume grele ale showbiz-ului românesc obișnuiesc să petreacă până în zorii zilei.

Domnișoara petrecăreață a respectat dress code-ul petrecerii, s-a conformat și a avut o apariție de zile mari, într-o rochie albă, mulată, cu un decolteu de invidiat, dar un mic detaliu a făcut-o vedetă în localul de fițe, deoarece mai mulți petrecăreți au început să o fotografieze.

Focoasa brunetă a confundat toaleta cu chiuveta

Chiar dacă a respectat dress code-ul petrecerii, a cam încălcat regulile morale și de igienă. A ajuns cu brio la baie, însă nu a mai vrut sau poate nu a mai reușit să intre și în cabina toaletei, nu s-a mai putut abține și a comis-o direct într-una din chiuvetele băii.

Domnișoara misterioasă a devenit vedetă peste noapte, pe site-urile de socializare, iar dacă nu ne credeți pe noi, fotografiile controversate din Galeria Foto stau drept dovadă. Petrecăreții și-au dat coate și, mai pe față, mai pe ascuns, au pozat-o pe domnișoara care a gafat.

În fotografii, focoasa brunetă pare extrem de relaxată și dă de înțeles că nu consideră că ceea ce se întâmplă este o rușine, ba chiar și-a dat lenjeria intimă jos, în fața celorlalte domnișoare din baie și ”a trecut la treabă” nestingherită.

Sursa: spynews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.