MEDICAL

Gest socant. Farmacist, A DISTRUS vaccinul anti-COVID: “Lumea se prăbuşeşte în jurul nostru, guvernul plănuieşte atacuri cibernetice”

1000x 1

Ancheta autorităţilor americane scoate la lumină amănunte noi în cazul farmacistului american care a distrus în mod voluntar sute de doze de vaccin anti-COVID, pentru a împiedica utilizarea acestuia.

Este vorba despre Steven Brandenburg, angajat al Centrului Medical Aurora din Grafton, statul american Wisconsin.

Luna trecută, Brandenburg a scos din frigiderele centrului 57 de fiole de vaccin Moderna, fiecare cu circa zece doze, în scopul de a le distruge prin expunerea la temperatura ambientală.

Unele dintre aceste vaccinuri inerte au fost apoi administrate, fără a le provoca neajunsuri persoanelor inoculate, după cum susţine conducerea spitalului.

Centrul medical l-a concediat pe Brandenburg iar poliţia l-a arestat joia trecută.

Conform anchetatorilor, care l-au audiat luni pe suspect, farmacistul a intenţionat să facă vaccinul inert prin încălzire deoarece a ajuns la convingerea că acest produs nu este sigur iar metoda ARN mesager utilizată este periculoasă.

Farmacistul, identificat de poliţie drept “conspiraţionist”
Bărbatul declarase iniţial autorităţilor spitalului că dozele au fost lăsate accidental fără a fi refrigerate, însă ulterior a recunoscut că le-a expus temperaturii ambientale cu bună ştiinţă.

“Brandenburg, care a recunoscut că este un conspiraţionist, le-a spus anchetatorilor că el crede că vaccinul anti-COVID-19 este periculos pentru oameni, că le poate face rău şi modifica ADN-ul”, se arată într-un comunicat al poliţiei americane trimis presei.

Farmacistul în vârstă de 46 de ani trece printr-un divorţ traumatizant, după cum relatează presa americană, iar soţia sa le-a mărturisit ziariştilor că Brandeburg i-ar fi spus că “lumea se prăbuşeşte în jurul nostru” şi că guvernul “planifică atacuri cibernetice”.

Vaccinurile Moderna şi Pfizer-BioNTech se bazează pe utilizarea ARN-ului mesager, o metodă capabilă “să înveţe” sistemul imunitar să lupte împotriva coronavirusului înainte de lua contact cu acesta.

Numeroşi reprezentanţi ai comunităţii ştiinţifice au dat asigurări că utilizarea ARN mesager nu este de natură să modifice genetic organismul vaccinat.

Sursa: antena3.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.