GEST SOCANT – DOLIU in sport: TANARA speranță a sportului britanic s-a SINUCIS chiar de ziua ei

Ellie Souter, o tânără sportivă care avea șanse mari să reprezinte, la snowbord, Marea Britanie la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing din 2022, s-a sinucis de ziua ei.

Ellie Souter a murit de ziua ei, miercuri, când a împlinit 18 ani. Tatăl său (53 de ani), care s-a mutat în Franța alături de Ellie, în 2010, le-a spus prietenilor că și-a pierdut „sufletul pereche”, scrie The Sun.

Ellie era considerată una dintre marile speranțe ale Marii Britanii pentru Jocurile Olimpice de Iarnă din 2022. În 2017, ea a obținut, în Turcia, singura medalie pentru Marea Britanie la Festivalul olimpic al tineretului european.

Citiți și:  DOLIU. A MURIT un actor CELEBRU din Romania

Adolescenta a fost forțată la începutul anului, din motive financiare, să nu mai concureze, dar avea de gând să participe la Campionatul Mondial de Junori care ura să se desfășoare luna viitoare în Noua Zeelandă.

„Sunt puţin emoţionată. Am plâns când am trecut linia de finish. Sper că nu este ultima medalie pe care o voi câştiga pentru Marea Britanie. Vrea să concurez în 2022, la Beijing”, a spus Ellie în momentul în care a obținut medalia de bronz, în Turcia.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile