Gest NATIONALIST al unor adolescenti din „Tinutul Secuiesc” – Au dat FOC steagului UNGARIEI – FOTO

steagunguri-465x390

Scandalul adolescentului ameninţat de unguri, în luna martie, pe Facebook a stârnit şi reacţia mai multor tineri nationalisti din România. Aceştia s-au decis să se fotografieze în timp ce ardeau steagul Ungariei.

După ce Cosmin C. a postat pe internet imagini cu steagul românesc chiar în ziua în care minorităţile sărbătoreau Ziua Maghiarilor, mai mulţi prieteni de-ai săi au sărit în apărarea lui.

Gestul tânărului din Sfântu Gheorghe a fost intens comentat, ba chiar a primit şi ameninţări cu moartea. Printre cei care au postat mesaje pe reţeaua de socializare se numără şi Gabriel A. şi Silviumber V., însă aceştia l-au încurajat pe Cosmin.

Unul dintre tinerii care huiduieşte bozgorii de pe teritoriul Romaniei este acuzat de mass-media aservita sistemului ca face propaganda legionară (si ce este rau in asta?!).

Silviumber V. a postat pe Facebook-ul său imagini cu Zelea Codreanu, care a fost liderul al extremei-drepte naționalist creștine din România interbelică, al partidului Garda de Fier sau al Legiunii Arhanghelul Mihail (cunoscuți și sub numele de Legionari, Mișcarea Legionară sau neoficial, „Cămășile Verzi”).

Sursa: Nationalisti.ro

steag-bozgoresc

codreanu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. Cel mai bun lucru pe care il pot face nationalistii romani este sa se uneasca…

    Trebuie facut un apel la unitatea NATIONALISTILOR ROMANI …

    Cu un "gest nationalist nu se face primavara"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *