GENERAL

Gest incredibil al lui Dincă în spatele gratiilor. I-a șocat pe toți. „A mâncat….”

nax1

Avocatul Tonel Pop susține că Gheorghe Dincă a mâncat la propriu un bilet, pe care erau trecute numele complicilor pe care i-a avut.

Amănunte incredibil ies la iveală, în fiecare zi, în dosarul ”criminalului din Caracal”. Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Melencu, a povestit că Dincă a mâncat la propriu un bilețel pe care erau trecute numele unor complici.

”Vă spun o chestie absolut siderantă. Dincă a mărturisit că cel mai important lucru care ar fi putut să arunce în aer dosarul și pe el se afla pe un bilețel cu niște numere de telefon și niște note care arătau complicii lui și șefii lui. Biletul l-a găsit după trei luni de zile în cămășile predate de către poliție pentru a le îmbrăca el. Deci vă dați seama că el, în trei luni, nu a fost percheziționat și Poliția i-a dat cămășile cu bilețelele secrete de care și el uitase? A spus că a dus o spaimă îngrozitoare, dar a reușit să-l înghită la toaletă, că a fost greu pentru că era pe un carton scris”, a spus avocatul.

Avocatul a mai povestit că Dincă s-a confesat unui alt deținut, coleg de celulă, că a ținut-o pe Luiza Melenca, tânăra de 18 ani, despre care nimeni nu mai știe nimic, și despre care se bănuiește că ar fi fost ucisă, mai bine de trei săptămâni, asta în timp ce soția lui era cu el.

„Sunt foarte multe acte, unele pe care chiar eu le-am depus, sunt ordonanțe prin care trebuiau să-mi răspundă, sunt și alte acte care știu că există și nu sunt atașate la dosar. Nu ne sunt prezentate. Ultimele volume ne-au arătat chestiuni absolut incredibile”. „S-a destănuit în două rânduri, mai multor persoane, că a ținut-o o lună și altă dată trei săptămâni. Asta a spus în primele declarații, până s-a șmecherit”, a mai spus Tonel Pop care a mai adăugat că la dosar nu există mai multe acte depuse și înregistrate de familia Melencu.

„Sunt foarte multe acte, unele pe care chiar eu le-am depus, sunt ordonanțe prin care trebuiau să-mi răspundă, sunt și alte acte care știu că există și nu sunt atașate la dosar. Nu ne sunt prezentate. Ultimele volume ne-au arătat chestiuni absolut incredibile”, a mai relatat Tonel Pop.

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.