Gest incredibil al lui Dincă în spatele gratiilor. I-a șocat pe toți. „A mâncat….”

Avocatul Tonel Pop susține că Gheorghe Dincă a mâncat la propriu un bilet, pe care erau trecute numele complicilor pe care i-a avut.

Amănunte incredibil ies la iveală, în fiecare zi, în dosarul ”criminalului din Caracal”. Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Melencu, a povestit că Dincă a mâncat la propriu un bilețel pe care erau trecute numele unor complici.

”Vă spun o chestie absolut siderantă. Dincă a mărturisit că cel mai important lucru care ar fi putut să arunce în aer dosarul și pe el se afla pe un bilețel cu niște numere de telefon și niște note care arătau complicii lui și șefii lui. Biletul l-a găsit după trei luni de zile în cămășile predate de către poliție pentru a le îmbrăca el. Deci vă dați seama că el, în trei luni, nu a fost percheziționat și Poliția i-a dat cămășile cu bilețelele secrete de care și el uitase? A spus că a dus o spaimă îngrozitoare, dar a reușit să-l înghită la toaletă, că a fost greu pentru că era pe un carton scris”, a spus avocatul.

Citiți și:  E bomba anului în Dosarul Caracal! Dinca l-ar fi contactat pe unul dintre puternicii lumii

Avocatul a mai povestit că Dincă s-a confesat unui alt deținut, coleg de celulă, că a ținut-o pe Luiza Melenca, tânăra de 18 ani, despre care nimeni nu mai știe nimic, și despre care se bănuiește că ar fi fost ucisă, mai bine de trei săptămâni, asta în timp ce soția lui era cu el.

„Sunt foarte multe acte, unele pe care chiar eu le-am depus, sunt ordonanțe prin care trebuiau să-mi răspundă, sunt și alte acte care știu că există și nu sunt atașate la dosar. Nu ne sunt prezentate. Ultimele volume ne-au arătat chestiuni absolut incredibile”. „S-a destănuit în două rânduri, mai multor persoane, că a ținut-o o lună și altă dată trei săptămâni. Asta a spus în primele declarații, până s-a șmecherit”, a mai spus Tonel Pop care a mai adăugat că la dosar nu există mai multe acte depuse și înregistrate de familia Melencu.

Citiți și:  Este răsturnare de situație în dosarul Caracal! Cine au fost complicii lui Gheorghe Dincă?

„Sunt foarte multe acte, unele pe care chiar eu le-am depus, sunt ordonanțe prin care trebuiau să-mi răspundă, sunt și alte acte care știu că există și nu sunt atașate la dosar. Nu ne sunt prezentate. Ultimele volume ne-au arătat chestiuni absolut incredibile”, a mai relatat Tonel Pop.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.