Gest extrem! S-a sinucis, după ce a aflat decizia Guvernului

O femeie în vârstă de 45 de ani, angajată a companiei aeriene TAROM, s-a sinucis cu două zile înainte de Revelion. Potrivit primelor informații, colegii de muncă ai acesteia nu știau că stewardesa se confruntă cu o perioadă dificilă. Femeia nu ar fi solicitat ajutorul nimănui și, în cele din urmă, a decis să își pună capăt zilelor.

O stewardesă de la TAROM s-a sinucis. Angajata din București și-a pus capăt zilelor pe data de 29 decembrie 2021, subiectul ajungând în atenția presei miercuri, 5 ianuarie. Au fost mai multe cauze care au contribuit la atitudinea extremă a femeii, potrivit primelor informații.

Stewardesa în vârstă de 45 de ani era mamă a unui copil. Femeia era căsătorită, însă avea un soț abuziv, potrivit antena3. Astfel, stewardesa s-a confruntat cu mai multe probleme pe plan personal, care s-au suprapus, însă, și cu stresul de la muncă.

Nu este o noutate că situațiile de criză generate de pandemia de coronavirus au pus afaceriștii în poziții sensibile din punct de vedere financiar. Nenumărate concedieri în diverse domenii au avut loc din anul 2020 până în prezent. Industria aviatică a fost puternic afectată, multe curse aeriene fiind anulate din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei și nu numai.

Femeia nu a mai putut face față stresului
Angajata TAROM s-a refugiat în muncă pentru a scăpa de îngrijările de pe plan personal. Numai că stresul s-a acumulat în momentul în care a aflat că reprezentanții companiei aeriene urmau să concedieze o parte din personalul angajat.

În cele din urmă, femeia a cedat și și-a pus capăt zilelor. Presa a mai transmis că aceasta nu a apelat la ajutor nici din partea colegilor de muncă, nici din partea companiei. Nimeni nu a aflat despre problemele sale decât atunci când a fost mult prea târziu.

Operatorul național aerian TAROM discuta, recent, despre un plan de restructurare prin care să se atingă, în total, un număr de 1.316 salariați. Amintim că, în anul 2020, compania aeriană prevedea 1.753 de salariați.

În altă ordine de idei, TAROM așteaptă să primească 90 de milioane de euro de la Bruxelles, cu care să-și acopere pierderile din timpul pandemiei COVID-19. O parte dintre bani vor fi folosiți, de asemenea, pentru modernizarea flotelor.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *