GEST EXTREM! Adolescentul EVADAT şi prins în 2 minute, la Zalău, S-A SPANZURAT în arestul politiei!

Adolescentul evadat şi prins în 2 minute, la Zalău, s-a spânzurat în arestul preventiv. Băiatul de 19 ani era arestat preventiv pentru furt din maşini şi conducere fără permis.

În urmă cu două zile, adolescentul din Bobota a reuşit să evadeze din arestul poliţiei Sălaj, la Zalău, dar a fost prins după doar două minute, scrie Sportul Sălăjean. Ar fi trebuit transferat la penitenciarul Satu Mare, dar evadarea a determinat păstrarea sa în arestul IPJ Sălaj.

Joi, tânărul a fost găsit spânzurat în grupul sanitar al camerei în care era încarceat, de cître colegul de celulă. Acesta a alertat paznicii şi l-a dat pe tânăr jos din ştreang. Un echipaj medical a reuşit să-l resusciteze şi apoi a fost transportat la spital.

„Adolescentul de 19 ani era încarcerat în arestul IPJ Sălaj în baza unui mandat de arestare preventivă pentru comiterea mai multor infracțiuni. Astăzi, în jurul orei 15.30, a fost găsit spânzurat în grupul sanitar din camera de detenție, de către colegul de cameră. Imediat polițiștii din Centrul de Reținere au luat primele măsuri de salvare, iar un alt coleg a anunțat de urgență cadrele medicale de specialitate, care au sosit în scurt timp. Cel în cauză a fost resuscitat, ulterior fiind transportat la spital.”, a transmis Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.