Germania culege ce-a semănat, în curând și în Romania: Creștere exponențială a cazurilor în urma vaccinării și a restricțiilor

După cum spunea medicul Geert Vanden Bossche, implicat în dezvoltarea mai multor vaccinuri timp de 23 de ani, printre care și vaccinul anti-Ebola, vaccinarea în masă în timp de pandemie nu este recomandată și va duce la crearea de tulpini mult mai contagioase și mai periculoase.

Acum, Germania se confruntă cu o creștere „exponențială” a infectărilor Covid-19, legată în special de răspândirea variantei britanice, a declarat vicepreședintele institutului pentru sănătate publică Robert Koch (RKI).

„Este posibil ca de Paște să avem o situație similară cu cea pe care am întâmpinat-o înainte de Crăciun, cu un număr foarte mare de cazuri, multe cazuri grave, decese și spitale copleșite”, avertizează Lars Schaade.

Citiți și:  Asistente medicale CONCEDIATE pentru că au refuzat să VACCINEZE

„Suntem în al treilea val al pandemiei, cifrele sunt în creștere, proporția variantelor este mare”, a adăugat ministrul sănătății, Jens Spahn.

Germania a înregistrat peste 17.000 de cazuri în ultimele 24 de ore, cu aproximativ 5.000 mai mult decât acum o săptămână. Rata incidenței a ajuns la 95,6 vineri (față de 90 de joi) – foarte aproape de 100, ceea ce ar declanșa noi restricții.

Angela Merkel și liderii celor 16 landuri se vor întâlni luni pentru a decide cu privire la posibile noi restricții.

1.457 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU